שאלה לי אליכם

שאלה לי אליכם

האם שמעתם על מקרים שאנשים החלימו אחרי גרורות ריאתיות? מדובר באישה בת 55(אחותי) שטופלה לפני כ-6 שנים בסרטן השד. מאז ועד היום הכל היה רגוע והיתה בריאה לחלוטין. היום גילו גרורות בריאות שהן כתוצאה מהמחלה הראשונה. אודה לכם על תשובתכם. מועדים לשמחה ובריאות לכולם!

פ ל ו ס י

New member
הינה אתר נוסף

http://forums.nrg.co.il/index.php?act=forum&do=forum&forum=120 אשר גם ממנו תוכלי לקבל מידע ספציפי לסרטן השד - אתר ידידותי תומך ואינפורמטיבי. הרבה בריאות

מיליתו

New member
מועדים לשמחה גם לך

האמת היא שלא שמעתי, אבל זה בגלל שאני לא מכירה אנשים עם גרורות בריאות אחרי סרטן השד (הכרתי רק אחת - היא נפטרה, אבל עד שנפטרה חיה לא מעט שנים די טוב). מה שחשוב זה לא הסטטיסטיקה וכמה אנשים הבריאו השאלה היא איך אחותך תבריא. היא שונה מכל אחד אחר, והחלמתה תלויה בה ובמשפחתה (את) הרבה יותר ממה שנדמה לכם.

לא, אבל..

שמעתי על מישהו שהתפשטות הגרורות נעצרה אצלו והוא חי כבר כמה שנים עם גרורות במצב יציב ובמעקב. וחי - אני מתכוונת לפעיל ככל האפשר. יוצא, מבלה וכל השאר :) הרבה בריאות לאחותך!!

היי ציפור

אני לא ממש יודעת, אני ממליצה לך לפנות עם כל החומר הרפואי לרב פירר ולקבל ממנו קצת תשובות. השאלה היא אם באמת צריך לדעת הכל כדי לתמוך במי שאוהבים. אני רואה שאת מודאגת ויש לי תחושה שכל האינפורמציה הזו בעיקר מתישה אותך יותר מלתרום לך, ובאמת זה נראה לי טבעי כששומעים על גרורות. אבל שוב, יש טיפול. ויש אפשרות לחיות גם עם גרורות.
גלי

תודה!

כן אני מחפשת לקרא ומתעניינת מאד בכל ההתרחשות הפתאומית שנפלה עלינו! גיבורת הסיפור היא אחותי שחיה "כרגיל" מצב רוח נעים כמו תמיד ופעילה כפי שכולנו מכירים אותה. הטיפול הראשון גרם לה סבל נוראי אחרי שבוע התאוששה וחזרה גם לעבודה. במהלך השבוע הקרוב תקבל שוב טיפול. אני איתה כאילו כלום לא קרה... כשהיא רוצה היא מספרת מבלי שאשאל. וברגעים קשים כולנו עוזרים לה ולילדיה. אני לא מרגישה שהאנפורמציה מתישה אותי החוסר וודאות לא נותן לי מנוחה ואני רוצה לדעת! לדעת ה כ ל !!!!

אחותך

נשמעת בחורה מאד חזקה, וזה כנראה משהו במשפחתיות שלכם שנותן לה הרבה כוחות. זה נכון, הטיפולים לא קלים, אבל בהחלט אפשר לעבוד בין לבין ואני חושבת שזה אפילו מומלץ (בעיניי בכל אופן) כי זה נותן איזושהי שגרה ותחושה של שליטה בחיים ובמצב הנוכחי, שיכול להיות די כיאוטי בסך הכל. אולי כדאי לך להצטרף אליה כשהיא נפגשת עם הרופא האונקולוג שלה ולשאול את כל השאלות שלך, הוא זה שיודע הכי טוב מה מצבה ויכול למסור את האינפורמציה הכי מדוייקת. שבוע טוב :) גלי

תודה לך ציפורלילה

אחותי לא רוצה לשמוע יותר! ואנחנו האחים שלה יוצרים קשר עם הרופא המטפל דרך חבר רופא והוא מברר בשבילינו מה קורה איתה. ותומכים בה כל הזמן! שנהיה בריאים!

למעלה