שאלה לי אליכם..

shirlizinia

New member
שאלה לי אליכם..

מישהו פה צפה בכל הפרקים מההתחלה עד היום? אני פעם הייתי מעריצה של הסדרה הזאת, אפילו כתבתי לרון מוס מכתב, זה היה כשהייתי בכיתה ו' בערך...היום אני צוחקת כשיוצא לי להציץ..זה כל כך מגוחך כל עניין האופרות סבון האלה, קשה לי להאמין שאנשים אשכרה יושבים וצופים כבר כמה שנים בסידרה המיגעת וחסרת התכלית הזאת, כמעט כל השחקנים התחלפו, המשחק לא משהו בכלל , דרמטי מידי לטעמי לפחות. אז אני ממש סקרנית לדעת אם מישהו באמת צפה מהפרק הראשון ועד היום, אל תתביישו להודות

taylor18

New member
איך כתבת לו מכתב?

לאיזה כתובת בדיוק? אני לא רואה שום סיבה שאנשים שנכנסים לפורום ומבזבזים כל כך הרבה זמן בהודעות פה, תגובות ולפעמים גם סיפורים שלמים יתביישו להודות שהם רואים מהפרק הראשון . . וזה כיף מאוד שכל יום בשעה 4 את יודעת שיש לך את הסדרה לראות ואת מפסיקה את כל העיסוקים המעצבנים שלך. לדעתי זאת סדרה ומענינת והמשחק טוב, אמין וסביר בהחלט. תלוי למה את משווה כמובן, אבל אני לא שמתי לב למשהו דרמטי מדי. חוץ מהדרמטיות הרגילה של אופרות סבון כמובן . . אבל זה כיף!

shirlizinia

New member
למשרד שלו, לא לבית!

זה היה מפורסם בזמנו במעריב לנוער...לפני שנים רבות מאוד.. ולא - הוא לא ענה- נורא נעלבתי, היום אני צוחקת על הטעם הנוראי שהיה לי בגברים.

girlontop

New member
מה שיותר מגוחך

זה להיכנס לפורום של סדרה ולכתוב שהיא מטופשת ושאת לא מאמינה שאנשים צופים בה. לא רק מגוחך, גם ילדותי וטרולי. אני ממש סקרנית לדעת אם אין לך משהו יותר טוב לעשות בחיים. אל תתביישי להודות

shirlizinia

New member
כמה צפוי שכך מישהו יכתוב...

אני באמת לא מתכוונת לרדת לרמה הזאת... לא בא לכם אל תענו - באמת הייתי סקרנית.

girlontop

New member
אם התגובה היתה לך צפויה

סימן שידעת שהשאלה שלך דבילית ושהטון שלך מחורבן. את אולי חושבת שהסדרה מטומטמת, אבל הגולשים בפורום אינם והטון המתנשא והלעגני שלך בוודאי אינו מזמין תשובה רצינית ומכובדת. יש עוד הרבה פורומים בתפוז ואני בטוחה שתמצאי נושא שיגרה את האינטלקט שלך הרבה יותר מאופרת סבון חסרת תכלית עם משחק גרוע. אם אין לך מה לתרום לדיון בפורום זה אל תטרידי אותנו בשטויות - יש לנו ספוילרים הרבה יותר מעניינים לדון בהם.

shirlizinia

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo151.gif

כבר מצאתי זה בסדר. את יודעת מה? כנראה שאני באמת משועממת אחרת באמת מה יש לי לעשות כאן. אני אוהבת להשתעשע עם אנשים, אבל אני רואה שיש אנשים שמתייחסים בכובד ראש לשאלה שלי ולא מתביישים (לא שאני חושבת שצריך להתבייש...) בכל מקרה תהנו...אולי יום אחד תבינו אותי.

Shiri from the block

Active member
איך ציפית שיהנו לך? את באה לפה ומלכלכת על הסדרה, ורוצה שיענו לך בצורה יפה?..... קודם כל.. שהשחקנים לא ממש התחלפו, השחקנים המרכזיים נשארו. שנית, נו אז מה עם המשחק לא משו? אז? חייבים לראות כל דבר שהוא ברמה של אוסקר או אמי? זה מה שמביא לנו הנאה, לצפות בסדרה ה"חסרת תכלית הזאת".. בקשר לשאלה שלך, אני אישית רק בת 17 וחצי אז ממש לא יכולתי לראות את זה מההתחלה, אבל כן יש פה כאלה שראו מהתחלה אם אני זוכרת נכון.

מה שכן... זה וואחד שרשור חם!

כן ירבו אנשים כמוך, שירליזיניה (או איך שלא קוראים לך), שיתנו לנו בפורום העלוב הזה מישהו חדש להעביר עליו צחוקים חוץ מהשחקנים הגרועים של היפים!!

NOA N1

New member
גם אני רואה מההתחלה

ואני לא מתביישת בכלל-כשמתמכרים אז מתמכרים!!

shirlizinia

New member
מה נעלבתם לי?../images/Emo24.gif

בסך הכל הבעתי את דעתי המאוד בלתי קובעת, אני חושבת שבכל פורום בכל נושא שהוא, אפשר גם להעביר ביקורת ולא להתכחש אליה כמו שהרבה מכם עושים...לא הכל תמיד ורוד. אל תקחו כל כך קשה את מה שכתבתי, מה אכפת לכם? העיקר שאתם נהנים! אחרי הכל גם אני הייתי פעם שם...בין המכורים לסדרה. המשך צפייה מהנה עד 120 שנה (אם תרצו..) שירליזינייה, שזה עתה סיימה את תפקידה בפורום ונפרדת מכם לשלום

דודו67

New member
כולם שם משחקים גרוע חוץ מאחת ש

המשחק שלה עוד יכתב ויחרט בספרי ההסטוריה אמברררר

למעלה