שאלה לי אליכם..

Rasta Nesta

New member
שאלה לי אליכם..

שמעתם אולי במקרה על הופעה של מוש עם השוטים בג'ה פאן בסוף החודש?

fleaboy

New member
לא בידיוק

אני מקבל מהג'ה פאן כל שבוע עדכונים על השבוע הקרוב בינתיים יש הופעה של מוש עם הרכב אינטימי... הנה מה שהם כתבו: "שבת 21/5 21:30 Ras Kultcha (a.k.a Dub Flowers) מסיבת רגאיי והופעה מיוחדת בהרכב אינטימי של מוש בן ארי לכבוד חודש גרוב אביבי בג'ה פן. כדאי להזמין כרטיסים מראש ולהגיע בזמן. 60/50] ₪]"

קצת יותר מדויק:

קודם כל- מי שקרא את זה כבר ברישמי - סליחה ומחילה. מי שלא קדימה לעבודה... (-: לא מזמן הגיע איזה ליחשוש לאוזני שהג'ה פאן, המדרגה הראשונה והבית המבורך של כ"כ הרבה אומנים עובר איזו מטהמורפוזה (או בקיצור שינוי) והיום נתקלתי בדבר הזה: לאחר שלוש שנות פעילות אמנותית ענפה, קשה אך רצופה בכוונות טובות (האם מוגזם לומר כי הדרך לרישוי עסק מזכירה את הדרך לגיהנום?) ובעיקר לאחר מבול של עימותים מול עיריית תל אביב, ג'ה פן בית קול משיק עצמו מחדש בתור עמותה ללא מטרות רווח. כיאה וכצפוי לבית המבוסס על גרוב, השקת העמותה היא לא פחות מאשר סיבה למסיבה ותקבל מעמד חגיגי ביותר בדמות חודש שלם של הופעות תרומה חגיגיות, אליהן נרתמו מיטב אמני הבית. כל משפחת ג'ה פן המורחבת התגייסה להצלת המועדון והמפעל התרבותי שהוא מייצג, ובמחווה חד פעמי ומרגש עשרות אמנים מסייעים למועדון בדרך הטובה ביותר שהם יודעים: על הבמה. במהלך חודש מאי (וגם תחילת יוני) יופיעו בג'ה פן הקרם דה לה קרם של הקו המוסיקלי של ג'ה פן: שוטי הנבואה; איזבו; מוש בן ארי; הגרובטרון; פנסט; סוליקו; תומר יוסף; בומבהקלאט; הבנות נחמה; אניקוקו (במופע איחוד); הבלקן ביט בוקס; חברים מהדג נחש ועוד צפויים שילובים והפתעות כמיטב מסורת הבית. כל ההופעות מיועדות כתרומה להצלת המפעל – ולהשקת עמותה לקידום המוסיקה (אשר שמה בישראל: קמ"ח – קבוצת מוסיקאים חופשיים) שתוודא כי להבת הגרוב לעולם לא תיכבה צפו לעידכונים ועקיבו אחר הפרסומים אז חבר'ה, שלפו את הארנקים, תוציאו משם את הזבובים וכל מי שיכול שיתחיל לנהוג, לצעוד, לדלג לג'ה פאן. תפיצו כמה שאתם יכולים (ואני יודעת שאתם יכולים) תנו להם לתת לנו... בבקשה... תודה וכרגיל סליחה על המגילה

fleaboy

New member
קצת יותר מדויק:

היום הם עידכנו שהמקום כבר הוצל ויש להם אישורים מהעירייה עכשיו כל ההופעות זה תרומה לעמותה שכתבת עליה שהיא מאוד מאוד חשובה :] אז אנשים ללכת החודש להופעות בג'ה פאן

למעלה