שאלה לי אליכם

שאלה לי אליכם

זה בקשר לתנועת הצופים... בימים טרופים אלו יצא שם רע מאוד [בלשון המעטה] לתנועה שלנו. במספר השנים האחרונות נהרגו שני ילדים בתנועה. העניין הוא שלא כולם יודעים שהאסון הוא לא בשל כשל בתנועה. הנער שטבע בכנרת, מילא לא נכון בכוונה תחילה את אישור ההורים בו גרם לאימו לכתוב שהוא יודע לשחות בעוד שאין הוא ידע ומי שנהרג בטיול חנוכה 2003 [אם אני לא טועה נפל מצוק] כנראה שפשוט לא הקשיב להוראות הבטיחות. כי לא משנה לאן אנחנו הולכים או היכן אנחנו נמצאים תמיד תמיד תמיד מעבירים לנו תדריכי בטיחות שכן הדבר האחרון שהצוות רוצה הוא שיקרה לנו החניכים דבר כזה או אחר. השאלה שלי אליכם- מה היחס שלכם אל התנועה? ראיתי למטה אחרי איזו תגובה שלי שאחת מהמבקרות בפורום חושבת שהצופים הם מיטב הנוער. הופתעתי מאוד. הייתי בטוחה שכולם מתעבים את התנועה. עוד שאלה היא- האם הייתם שולחים את הילדים שלכם לצופים, ואם לא היו רוצים האם הייתם מנסים לשכנע אותם לפחות לנסות? אני שואלת את זה בגלל שתי סיבות. האחת היא פשוט כי מעניין אותי מה אנשים "מבחוץ" כביכול חושבים עלינו ושנית, אני חושבת שהתשובות שלכם יעזרו לי בהדרכה שלי בשנים הבאות. ואם הגעתם עד הלום- קבלו ח"ח! חחח תודה על זמנכם =)

למעלה