שאלה לי אליכם

V e r a l y n n

New member
שאלה לי אליכם

מה אתם חושבים שמניע את איילה בהתנהגות שלי? למה היא מתנהגת כמו שהיא מתנהגת? אני לא מדברת על הנטיות האובדניות שלה... כלומר יש שם איזו טראומה או משהו בסגנון? להימשך לאנשים מבוגרים, לפחד מנשיות? להתנכר לגילויי חיבה?

איילה....

לפי דעתי מה שמניע את איילה זה הרבה תיסכול מכל החיים שלה,מהאבא שלה שנעלם לה מהחיים,מאמא שמקרצצת(אך למעשה ממש אוהבת,דואגת ואכפתית)מאבי,המאמן שלה(שלמעשה מנהל איתה נומן סודי שכזה,הוא דמות האב שאין לה למעשה בחיים שלה) יש לי הרגשה שמאחורי סיפור האב מסתתר איזשהוא משהו נורא(אתמול ראובן נגע בנושא ואיילה ישר ברחה והתחמקה מלענות-אני מדברת על כל הקטע של הדוגמניות,והצילום וכל זה)לא יודעת למה נראה יש שם משהו נורא מסריח.....ואנחנו נגלה אותו בהמשך הדרך..... ערב טוב לכולם....ביי:)

שמת לב שאמרת....

"מה אתם חושבים שמניע את איילה בהתנהגות שלי?" ואני שואל את עצמי, מה בעצם את מנסה להגיד לי פה, שאת מפחדת מהנשיות שלך?? סתאאם נשטף לי המח!

לילו22

New member
תראה בהודעות למטה

אני העלתי סברה שהיא עברה סוג של התעללות מינית על ידי אבא שלה. ד"א- זה גם מסביר את למה היא בכלל הצליחה לקיים יחסי מין עם האבי הזה, אחרת למה שבחורה צעירה אך חכמה תשכב עם המורה שלה?

V e r a l y n n

New member
ככה חשבתי

זאת גם הייתה הסברה שלי. רציתי לראות אם גם אחרים מרגישים שזו הליבה. היחס שלה לנשיות וסקס תואם את התאוריה, היו הרבה רמזים במהלך העלילה שהובילו לשם, כשהשיא זאת באמת ההערה של הבחור שהיא שכבה איתו שהיא "שוכבת כמו מישהי שהתעללו בה". ברם אני לא יודעת אם אני מאמינה שזה על ידי אבא שלה...

למעלה