שאלה לי אליכם

crazy1diamond

New member
שאלה לי אליכם

אחלה פורום!! אולי סוף סוף תעזרו לי לעשות אצלי סדר בבלאגן.. אני חדש פה , אז שלום לכולכם.. ככה.. רציתי לדעת מה הספור עם כל הפירוקים של הלהקה.. מי היו ה4 הראשונים? מתי גילמור נכנס ואת מי הוא החליף? מתי רוגר ווטרס עזב את הלהקה, ומדוע? ואם יש עוד עזיבות או הצטרפויות שפיספסתי אז תפרטו בבקשה.. ומה המצב כרגע של הלהקה? אם יש כזה דבר?? אה... ומה בקשר לסיבוב הופעות המאוחד שלהם ב2007?? הוא כולל גם את ווטרס?? האם זה אמיתי והאם הם באמת מגיעים לארץ בקיץ 2007?? פאק יצא הרבה שאלות.. אשמח אם תעזרו לי

new revolution1

New member
האאא..

אענה לך בקצרה כי אין לי הרבה זמן.. לגבי "ההופעה" ב2007 תוכל לראות בראש העמוד של הפורום: "לפינק פלויד אין תוכניות להגיע לארץ" שזה אומר שכרגע לא סגור שום דבר עד שהפלוידים או אנשים אחראים לכך יאמרו אחרת, הם לא יופיעו... הארבע הראשונים היו: סיד בארט, ניק מייסון, רוג'ר ווטרס וריק רייט. סיד בארט עזב לאחר האלבום הראשון ונכללו קטעים בודדים שלו באלבום השני שלהם.. כמו כן, נכללו כמה סינגלים שלו באוסף- relics חושבת.. גילמור החליף את בארט מכיוון שבארט לא היה במצב טוב, היה מסומם, לא מרוכז והביא רק צרות ללהקה.. החליטו להחליף אותו בחבר טוב שלהם מהלימודים, גילמור החל להשתתף מהאלבום השני. רוג'ר ווטרס עזב את הלהקה עקב סיכסוכים שמתאימים לווטרס שלנו, אני חושבת שזה היה בשננות התשעים, לא זוכרת במדויק. אחד האלבומים שהפלוידים עשו בלעדי ווטרס ואם תדפדף בעמוד הראשי של הפורום תוכל לראות גם המלצות-division bell משנת 94.. בין לבין, חברי הלהקה יצאו לסולו והוציאו כמה דיסקים.. אני זוכרת שהם "סילקו" את ניק מייסון בתקופת הגירושין שלו מאישתו שהיה שבור, שקוע ביגונו, ולכן לא כללו אותו לכמה זמן.. שוב לא זוכרת תאריכים.. המצב של הלהקה ככה- הם לא התפרקו רשמית אך הפסיקו להופיע, לאחרונה הם הופיעו בלייב 8 והיה איחוד מרגש שהרבה מאוד התרשמו מהם.. איך לא.
ברוך הבא לפורום

שרוליק8

New member
1984-ווטרס עזב..

אחרי צאת הפינל קאט..שאותו הוא כתב לבד,הלחין,וערך....

dave gilmour

New member
שאלה...

אני לא סגור על זה, אבל זה מה ששמעתי.. תגידו לי אם זה נכון: ווטרס עזב בגלל שהוא אמר לשאר חברי הלהקה שהוא צריך להיות "מנהיג הלהקה" ולהחזיק בכל הזכויות של הלהקה בגלל שהוא גם בסיסט, גם שר וגם כתב והלחין כמעט כל שיר של הפלויד.. ובגלל שהם לא הסכימו איתו הוא התעצבן ועזב אותם..

Shakty

New member
לא זה הגיע מאוחר יותר - אחרי עזיבתו

הוא היה בטוח שברגע שהוא יעזוב הלהקה תתפרק - מכיוון שלא כך היה הוא תבע אותם על זכיויות ועל השם פינק פלויד. הם נאלצו לשלם לו תמלוגים אבל נשארו עם השם - דבר שהתבבר כהחלטה נכונה כי הטורים שלהם אחרי זה היו הצלחות כלכליות פנומנליות, בעוד שווטרס "נהנה" מהצלחה פחותה בהרבה בקריירת הסולו שלו.

Shakty

New member
הרגשת מיצוי עצמית+סכסוכים

בלתי פוסקים בינו לבין גילמור (לא רק) ווטרס הסתכסך בעקביות עם כל מי שנקרא בדרכו, מה שהדהים אותי בזמנו זה שהוא מאוד רצה באיחוד של לייב 8 ואילו גילמור לא. גילמור עבר לחץ מאסיבי עד שהסכים וווטרס נאלץ לבלוע הרבה צפרדעי כבוד (רשימת השירים,מי ישיר וכדומה) כדי שזה יצא לפועל.

מסכים וגם

לדעתי מהראיון האחרון שנעשה איתו (שהובא לפה לפורום), הבעיות של ווטרס עם חברי הלהקה היו על השליטה ועל תמלוגים לשירים! האגו של ווטרס פגע בו המון ופגע בלהקה באופן שווה! מה שבסוף הכריח אותו לבוא ולהתנצל על הכל!

בארכיון מאמרי הפורום

יש סקירה הסטורית קצרה על הלהקה שתעזור לך "לעשות סדר" בלוחות הזמנים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=648&a=56640&c=5947&sc=0&ssc=0 התשובות שקיבלת הן נכונות, בעיקרון: דייב גילמור צורף ללהקה בסוף 67/תחילת 68, וסיד בארט עזב זמן קצר לאחר מכן. ווטרס עזב באמצע שנות השמונים לאחר שהרגיש שהלהקה מיצתה את עצמה ובגלל חוסר אפשרות להסתדר/לעבוד עם האחרים. ניק מייסון לא סולק; ריק רייט כן, בתקופת הקלטות "החומה", אך הוא חזר ללהקה בסוף שנות השמונים. אין תוכניות להופעות מאוחדות כרגע. דייב גילמור מקדם אלבום חדש והופעות סולו, כפי שאתה יכול לראות בשרשורים שבפורום. גם לרוג'ר ווטרס תכניות להקליט ולהעלות את האופרה שלו בשנה הבאה. רייט, מייסון ו-ווטרס מעוניינים באיחוד ובהופעות - גילמור, לא. כרגע נראה שזה לא אפשרי. אבל אנחנו נהיה יותר חכמים החל מהקיץ הבא. וברוך הבא לפורומנו

thezanani

New member
כמה מחתרתי,כמה צודק

עם 3 ליטר גשם על הקרחת הבוהקת ביום ממוצע,כדורגל שקטועי רגליים ספרדים יתביישו לשחק אותו,ומבטא של כבשים חסרות שיניים-אתם פשוט מין אחר. מלצריתה של אליזבת חגה מעלינו,ומחייכת בעוד ידה מתרוצצת על המסך ותה בניחוח למון ליים מציף את בירניתה. לא אכפת לי. תמות נפשי עם מיסטר בין,כי הוא אנויינג.

היי היי.. תרגיע דוד

קודם כל אני חייב לצחוק (חחחחחחחחחחחח) להרגיע את הבטן... אתה פשוט קרוע! בקיצור, הכדורגל שמשחקים באנגליה... עזוב עזוב לא לפורום, חכה למפגש! לך תוכל גת!

למעלה