שאלה לי אליכם...

שאלה לי אליכם...

בתור מעריצי קווין ובעלי רקע על הלהקה, אתם יודעים להגיד אם ללהקה הייתה סוג של השפעה על הזרם הנלוזה שנקרא "גלאם רוק" של כל להקות האייטיס' עם השער הנפוח? בשנות השמונים קווין די היו חלק מהזאנר וחשבתי שאולי הם אלו שהפשיעו עוד משנות השבעים על זה.

e dor

New member
לפי מה שאני קראתי

קווין בעצמם זו להקת גלאם רוק, ופרדי מרקורי הוא אחד מסימני הגלאם רוק.

e dor

New member
מה זה משנה למה אתה מחשיב אותם?

נשאלה השאלה לגבי הגלאם, הם להקת גלאם. מבחינתי אתה יכול להחשיב אותם כלהקת פולקה ...

mysterious V

New member
הייתה תגובה שבה נאמר שקווין נחשבים

אז אני נתתי דוגמא גם למה הם נחשבים. זה שחלק מחשיבים אותם לגלאם, לא אומר שזה נכון, או שזה נכון חלקית. בגלל זה הצגתי את הגיעה שלי גם.

e dor

New member
קבל את התנצלותי

אולי הייתי קצת חריף, הכוונה הייתה שהם שייכים לזרם מסויים אם הם רוצים או לא, אלה המאפיינים שלהם. אבל צודק, סליחה - הגזמתי.

mysterious V

New member
אם קווין הם גלאם, אז דייב מאסטיין

צודק חלקית במה שאמר: "'GLAM stands for 'Gay LA Music"

FreddieMercury

New member
בוא נעשה קצת סדר.

גלאם רוק הוא סגנון מוזיקלי שפרח בבריטניה בתחילת שנות השבעים. התבסס על רוקנרול פשוט וקליט, ביחד עם המון פוזה. אמנים שנגעו בז'אנר במהלך הזמן פיתחו אותו מעבר לזה. האלבום המייסד של הגלאם הוא Electric Warrior של T – Rex. עד 1975 הז'אנר כבר כמעט נמחק. להקות בולטות: T – Rex, Queen, David Bowie, Lou Reed, Mott The Hoople. מטאל שיערות (Hair Metal) הוא סגנון מוזיקלי שפרח בארצות הברית בשנות השמונים. היווה ערבוב של רוק איצטדיונים, הבי מטאל, הפוזה של הגלאם, וכמויות בלתי נגמרות של שיער. אחד המועמדים להיות האלבום המייסד: Pyromania של Deff Leppard. הז'אנר נעלם מהמפה עם עליית של הגראנג' לשלטון ב-91. להקות בולטות: Deff Leppard, Bon Jovi, Whitesnake, Poison. מקווה שעזרתי להבדיל בין הז'אנרים. אין ז'אנר מגניב כמו הגלאם.

למעלה