שאלה לי אליכם.... כמה אמור לעלות כבל לחבר בין שני מחשבים באורך 30 מטר למשל? כמה זה עולה למטר ?
ד דני לוין New member 14/11/01 #1 שאלה לי אליכם.... כמה אמור לעלות כבל לחבר בין שני מחשבים באורך 30 מטר למשל? כמה זה עולה למטר ?
P philips New member 14/11/01 #2 איזה סוג כבל??? אם כבל ETHER רגיל אז כמה שקלים למטר ודע גם כי 33 מטר זה בערך המקסימום מרחק שניתן
P philips New member 15/11/01 #5 המממ...סליחה צודק..טעות שלי..... זכרתי 100 אבל היה נדמה לי ש FEET... אכן CAT5....אבל במילא זה מה שהוא יקבל כשיבקש...
המממ...סליחה צודק..טעות שלי..... זכרתי 100 אבל היה נדמה לי ש FEET... אכן CAT5....אבל במילא זה מה שהוא יקבל כשיבקש...
א אבאשל New member 16/11/01 #7 גש ברמת גן ברחוב בר כוכבא (ליד הקניון) לחברת ארגנקום יעלה לך בסביבות 90 סנט למטר ותבקש במקום שיעשו לך מחברים ובא לציון גואל
גש ברמת גן ברחוב בר כוכבא (ליד הקניון) לחברת ארגנקום יעלה לך בסביבות 90 סנט למטר ותבקש במקום שיעשו לך מחברים ובא לציון גואל
ד דני לוין New member 24/11/01 #8 איפה אתה חי? מה זה המחירים האלה 90 סנט? אממ בעתיד מחשבים וכאלה לא כדאי לקנות?