שאלה לי אליכם...

שכטרית1

New member
שאלה לי אליכם...

איפה אפשר להשיג תוכניות ישנות של אקזיט מהעונה ה1 וה 2? יש איזה מקום שאפשר לקנות אותן? למישהו יש את התוכניות מהעונה ה 1 שעפר מופיע בהן, והוא לא מעוניין בהן יותר, אני מוכנה לשלם...

HiLi88

New member
לא חושבת שיש דרך להשיג...../images/Emo125.gif

יהיה נחמד באמת אם יהיה אפשר לשדר אותם שוב אבל לא נראה לי שיש מצב שזה יקרה... ואין לי, סורי

שכטרית1

New member
תראו הודעה שכתבתי בפורום אחר

אני מדביקה אותה כאן "שאלה להוט אני יודעת שזה לא ממש קשור לvod אבל אין לי איפה לשאול את זה... זה בקשר לערוץ הבידור. שמתי לב שהתוכנית של אסף הראל משודרת שם מידיי יום, השאלה שלי ע"פ מה הוט קובעים מה להעלות?.. ולמה שבמקום התוכנית של אסף הראל (שלא ממש הצליחה), לא ישימו למשל את העונה הראשונה של אקזיט?.. פעם אמרו לי כאן שהוט לא יכולה לקנות אותה מערוץ 10, אבל הנה עובדה שאת אסף הראל כן קנו. אז למה אותו ולא את אקזיט, הרי אקזיט יותר מעניין..?" את אסף הראל הם יכולים לקנות ואת אקזיט לא? מה הקטע שלהם?

לקנות אותן?../images/Emo12.gif ../images/Emo90.gif

נשמע רעיון מעולה!
זה יכול להיות אחלה רעיון אם יימכרו את התוכנית של אקזיט בערוץ 10 (אפשר גם בHOT
).. כזה D.V.D שבכל אחד יש נגיד 10/15 פרקים...
אני בדוק אקנה!
אחח.. א..ש..ל..י..ו..ת.. (למרות שבתכל'ס הם יקבלו מזה כסף אז מה אכפת להם?
)...

שכטרית1

New member
גם אני בעד הרעיון הזה!!

לא איכפת לי, אני מוכנה לשלם 100-150 ש"ח על חבילת dvd של העונה ה 1 של אקזיט.

לי יש תוכנית אחת../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

את התוכנית שעדי התארחה
ויכול מאוד להיות שאני אשיג עוד תוכניות בימים הקרובים ביקשו ממני כבר כמה אנשים אבל אני לא יודעת איך לעלות כי זה קובץ גדול מאוד... אם אני אצליח אני אביא לך..

ואת בעצמך אמרת שגם../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

מ-HOT יכול להיות טוב... נכון שבערוץ 10 היו תוכניות יותר טובות אבל גם ב-HOT חלק מהתוכניות היו ממש מצחיקות
כתבתי את זה לכולכם.. אם יש לך או למישהו אחר רעיון איך לעלות אני יכולה לשלוח לכם אולי יש פה כאלה שכן רוצים
אני שומעת את שירי ורמי קליינשטיין שרים ביחד
כמה שלמות באותו שיר??

שכטרית1

New member
יש לי את התוכניות מ hot

אני מעוניינת בתוכניות מערוץ 10 מהעונה ה1 וה 2.. התוכניות בהוט היו ממש חלשות, אני רוצה להזכר איך אקזיט הייתה פעם (הכוונה בערוץ 10).. אין לי מושג איך מעלים אם הייתי יודעת הייתי כותבת

אוף../images/Emo10.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

נראה לי שעפר לא הנחה את אלה שאני מחפשת....

חח תסתכלי בתמנות ותזכרי../images/Emo194.gif

או שלא יודעת לכי לערוץ 10 ותבקשי מהם או תאיימי אליהם להביא לך את הקלטות של אקזיט^^
הנה אחת לנוסטלגייה----------------------->

חחחחחחחחחחחחחחחח גדול!../images/Emo6.gif|יפינית|

נו מה מסכנים אין להם לא רייטינג ולא כסף חח אין הם היו חייבים להשאיר את אקזיט בשביל הרייטינג איזה סתומים!! חחחחח איזה זונות 150 שקל
אבל איי מה הם ישדרו את זה בטי וי?

HiLi88

New member
לא נראה לי הם ישדרו ../images/Emo125.gif

וצודקת לגביי הרייטינג והכסף

HiLi88

New member
וואלה../images/Emo35.gif../images/Emo125.gif

לא ידעתי שאפשר לקנות את זה
נחמד
אני אומרת בואו נעשה איתם משא ומתן ונגיע לפשרה 300 תוכניות במחיר של 100
"רק היום רק היום 3 במחיר 1
"

tutana

New member
כן... נו אבל זה בערך כמו סוגיית

הוט והתמלוגים לכותבים או למי שמארגן שם את כל ההמולות וההפגנות. זה די דבילי מצד אחד אבל מצד שני אני יכולה להבין את היוצרים אבל 150 שח על שעת שידור.. איזה חיים בסרט.. 300 שח על תכנית? אם הם צריכים כסף שיאספו תרומות.... נראה לי זאת אחת הסיבות לזה שאין אקזיט ישבה בויאודי...! אגב.. היום יצא לי להיות במרכז שידור של הוט, מקום שבוא אחראים על כל הערוצים והכל ועל האינטרנט.. אין לכם מושג איזה מקום מגניב זה.. כמובן שכדי לדעת מה עושים המליון וחצי כפתורים שם אני צריכה להבין משהו אבל נורא נהנהתי לראות את הוט מאג'יק בפעולה :p זה אשכרה מקליט ומראה אפילו כמה זמן.. חבל שהזבל הזה לצרכן עולה איזה 1700 שח.! גנבים.. והכל על כולה הארדיסק מסכן.. תראו עוד שנה זה יעלה כלום כסף! :)

למעלה