שאלה לי אליכם

seis munequitas

New member
שאלה לי אליכם

קשה לי להאמין שמישהו יוכל לעזור לי בזה אבל מילא... אני קורא עכשיו את החלק השלישי של הסדרה (the amber spyglass) באנגלית. לפני כל פרק יש קטע קצרצר מאיזשהו שיר. לפני אחד הפרקים מופיעות השורות האלה: with ambitious aim... against the throne and monarchy of god ...raised impious war in heaven and battel proud מתוך שיר של ג'ון מילטון. מישהו יודע מתוך איזה שיר השורות האלה? או לחלופין, איך אני יכול לברר את זה בלי לעבור שיר אחרי שיר על כל האתר "כתביו המלאים של ג'ון מילטון. קום" (ותנו לי להגיד לכם משהו, הבחור כתב לא מעט שירים)? כדי להזדרז ולענות- בין העונים נכונה יוגרלו מגוון פרסים מדליקים.

seis munequitas

New member
עדכון

בסדר, מצאתי... קבלו ביטול על השאלה. זה מתוך "paradise lost". אז צר לי לאכזב את כל אלה שרצו לקבל אחד ממגוון הפרסים המדליקים, אבל בגלל שאני עניתי ראשון- כנראה שהם ישארו אצלי.

ברור שהם מתוך "paradise lost"

על הפואמה "גן העדן האבוד" מבוססת כל הטרילוגיה. וההשתתפות הרי אסורה על עובדי החברה המארגנת, כך שאתה לא יכול לתת פרסים לעצמך. וגם לא למנהל הפורום. אז שלח לי את הפרס במסר, בבקשה.

האבק

New member
הנה משהו שיקל עליך

http://www.bridgetothestars.net/index.php?p=epigraphs באתר הזה מובאים כל השירים המלאים של הציטוטים המופיעים במשקפת הענבר. אגב, את התרגומים לציטוטים הללו אפשר למצוא באנציקלופדיית חומריו האפלים (www.hdm.co.il/wiki) בעמוד הראשי בחלק "הציטוט היומי"

seis munequitas

New member
אתם רציניים פה, אה?

כולי בושה וכלימה על שהעזתי לפקפק בכם... באמת לא האמנתי שמישהו יידע פרט כזה שולי, ומסתבר שמבחינתכם זה אחד הדברים הכי טריוויאליים בעולם. חן חן. בכל מקרה, אם כבר הטרחתי את עצמי עד לפה, אני רוצה להעלות נקודה לדיון. עוד מישהו הרגיש שפולמן לא ממש הצליח להסביר בצורה טובה ומשכנעת למה ליירה ו- וויל רוצים להגיע לעולם של המתים? אני מבין שבדיעבד מתברר שזה הייעוד שלהם וכל זה, אבל לפני שהם מגיעים לשם ומחליטים לשחרר את המתים, כל ההצדקה שלהם לצעד הזה הוא פשוט שליירה רוצה להגיד לרוג'ר סליחה (????) ושוויל רוצה לדבר עם אבא שלו עוד פעם אחת (???). אז מילא, שהרעיון הזה עובר בראש שלהם, לפני שהם מבינים במה זה כרוך ומה זה באמת אומר מבחינתם להיכנס לעולם הזה, אבל בסצינה שליירה נאלצת לעזוב את ה"דמון" שלה על החוף, וכולה על סף התמוטטות עצבים, ואיש הסירה אומר להם שהוא מכניס אנשים לעולם המתים מיליוני שנים, ואיש מעולם לא יצא, וכל אותו הזמן הם לא עוצרים וחושבים "רגע, אולי לא שווה לעבור את כל זה רק בשביל להגיד לרוג'ר סליחה ולנהל איזה סמול- טוק על כוס קפה עם אבא של וויל??". כשקראתי את זה הרגשתי שזה ממש לא משכנע. דעתכם??

yael ziv

New member
אני רואה שנהנתם בלעדי הא? ../images/Emo8.gif

חזרתי היום (בעצם זה כבר אתמול) מארבע ימים מתישים משהו באיזור המרכז. אז קודם כל- סחתיין על הדיונים המעניינים שנפתחו פה! ושאלה- יש אחראי ימי הולדת? אם לא אז אין לי בעיה לעשות את זה. פשוט תשלחו לי מסר עם התאריך שלכם (יאללה לא להתעצל!), ואם כן, אז אל תתיחסו להודעה, ואוד- אתה מוזמן להרגיש את עצמך מנהל ולמחוק

yael ziv

New member
סליחה??? חוצפן!

רק לי מותר לקרוא לכפר ורדים חור!
(אתה הולך לקבל על זה מכות
)

yael ziv

New member
מתחכמים איתי הא?? ../images/Emo3.gif

אז זהו שיש כנס בקרוב חוץ מזה שהוא חייב לי ביקור..
אל תדאג - הוא את העונש שלו יקבל!
(אוד ראה הוזהרת)

Fairywitch

New member
את מכפר ורדים?../images/Emo2.gif

החברה הכי טובה שלי גרה שם עד לפני כשנתיים. כך שביקרתי שם לא פעם, אז גם לי מותר להגיד שזה חור
מכירה את משפחת אייזלר מרחוב רותם?

yael ziv

New member
לא לא אסור לך!

חחח אבל אם גם את היית כאן... גרתי ברחוב רותם לפני איזה חמש שנים.. לא מכירה את המשפחה

yael ziv

New member
יש להם ילדים במשפחה?

ודרך אגב- בהצלחה בהרצאה בכנס! (רוב הסיכויים שאני אהיה בה)

למעלה