שאלה לי אליכם

rivba

New member
שאלה לי אליכם

שלום לכולם, אני רוצה בע"ה ללמוד רפואה בשנה הבאה (תשס"ח זאת אומרת 2007-2008) וכרגע אלו הציונים שלי פסיכומטרי- 723 תנך 5 יחידות 93 תושבע 5 יחידות 99 אנגלית 5 יחידות 98 מ"מ 5 יחידות 97 ביולוגיה 5 יחידות 96 אזרחות 1 יחידה 88 היסטוריה 2 יחידות 97 לשון 2 יחידות 91 מחשבת ישראל 2 יחידות 98 רציתי לשאול אם אני רוצה להתקבל לירושלים האם אני חייבת לשפר משהו או שיש לי גם ככה סיכוי סביר כי אני עכשיו בשירות לאומי ואין לי הרבה זמן לשפר ציונים אבל חשוב לי מאד להתחיל ללמוד בשנה הבאה ולכן אם כן יש צורך לשפר אשמח לדעת. חוץ מזה רציתי לשאול מתי בערך מתחילה ההרשמה ללימודים??? תודה רבה ושבת שלום

בן100

New member
חפש באינטרנט מידעת

הזן שם את כל הנתונים שלך ותדע את התשובה.

Regina Phalange

New member
הם לא מדוייקים במידעת בכלל

והסיכוי שהאתר הותאם לשינוי בשיטות הקבלה בירושלים החל משנה הבאה הוא קלוש אם קיים בכלל. לשואלת- אין לך מה לשפר בבגרויות, הן מעולות לחלוטין. הקטע הוא שפסיכומטרי מהווה 70% מהסכם והבגרויות רק 30%. מרגע שקיבלת זימון למבחני מרק"ם (המו"ר הירושלמי)- הסכם המשוקלל מהווה 25% מהקבלה, וציון המרק"ם 75%. בקיצור, את יכולה לשפר פסיכו אם יש לך זמן וכוח...

kontsy

New member
תשובות

אין מה לשפר בבגרויות לפי דעתי. אבל להוסיף קצת לפסיכו - בהחלט לא יכול להזיק (מועד אפריל הוא האחרון שניתן לעשות בו פסיכו שיחשב לשנת הלימודים). באתר של האוניברסיטה אפשר לחשב את הסכם. כמו שכתבו פה יש להם שיטה חדשה ואני לא יודעת אם המחשבון באתר שלהם הותאם לה. בכל אופן פסיכו הרבה יותר "כבד" מהבגרויות ולכן מומלץ לשפר. הם גם ככה לוקחים את הציון הטוב ככה שלהוריד זה לא יוריד. לגבי מועדי ההרשמה - אם זיכרוני אינו מטעה השנה ההרשמה לרפואה נסגרה באיזור פברואר. (בחלק מהאוניברסיטאות היו עוד טפסים, קורות חיים וכו' שניתן היה להגיש עד אפריל). וכמו שאמרתי, כשאת נרשמת בפברואר את יכולה להגיד להם שאת עושה באפריל פסיכו אפילו שכבר שלחת את המסמכים. הציון יגיע אליהם אוטומטית.

rivba

New member
אהה

תודה רבה לעונים, הבנתי שכדאי לי לשפר פסיכו' אבל רציתי לדעת אם נראה פה למישו שיש לי סיכוי להתקבל גם בלי לשפר פסיכו' או שאין מצב....

יהיה לך סיכוי גם ככה

אבל תהיי תלויה מאוד בתוצאות של המיונים. אם תשפרי פסיכומטרי, גם עם תוצאות בינוניות במיונים, תוכלי להתקבל.

למעלה