שאלה לי אליכם...

Nokia Fan

New member
שאלה לי אליכם...

מישהו יכול להנות אותי למדריך באינטרנט לבניית חרבות ללארפים? רגע! לפני שאתם אומרים לי לחפש את העץ עם התשובה, רציתי להגיד שקראתי אותו, ואני שואל בקשר לחרבות עם להב עגול, שתי חתיכות ספוג מודבות על מוט PVC... תודה לכל העונים

Nokia Fan

New member
הכוונה שלי...

התכוונתי ללהב עגול,לא אלו שעשויות משתי חתיכות ספוג מודבקות על מוט PVC...

Beastie

New member
Round sword is not a sword

This stick will not be a sword and you will not allowed to use it

אים כוונתך לנקניקיות-קרב...

1)שדרת פי-וי-סי, 1/4 צול או 1/2 צול 2)ציפוי הלהב - גום-אויר (החומר המבודד צינורות מיים לדוד, או צינוררות של מזגנים) - על הציפוי להיות רפוי על הצינור, ולא מהודק עליו. 3) שכבה חיצונית של דקט-טייפ (סרט חבלה) - שוב מבלי לדחוס את חומר הבידוד. 4) כרית ספיגה בקצה הלהב (מספוג ספות או כריות-נוער) 5) ניצב החרב - לא מתכתי. חומרים נפוצים: פי.וי.סי, גום-אוויר דחוס, קרטון, עיסת נייר, צינור השקייה, חוליית-קני-סוף, פוליגל בכמה שכבות, או כל חומר אחר שלא יגרום נזק לריפודם של לנשקים בטיחותיים אחרים. חל איסור להוסיף משקל לנשק (גם על מנת לאזנו. במשקל המתקבל זה ממש חסר משמעות) זהו הנשק הזול והמהיר-הכנה ביותר. קביל כנשק. ידוע בכינויו נקניק-קרב
על שם צורתו המבישה.

Ranger One

New member
ohhh...

מוכרים נקניקיות איפשהו בזמן המשחק? איפה? וכמה זה יעלה? והאם מקבלים הנחה על קניית ג´מבו? והאם אפשר לבקש יותר מ5 נקניקיות בלחמנייה? האם הלחמנייה תחזיק? מה גבול הנקניקיות ללחמנייה? האם יש כמה סוגי לחמניות? כמה זמן אחרי שקונים יהיה אפשר לאכול את זה לפני שזה יתחיל להרקיב? אוי, יש כל כך הרבה שאלות חשובות וכל כך מעט זמן...

Gongor

New member
נקניקיות

יש שמועות שבדונלנד ימכרו נקניקיות כבש מעולות, תוצרת הכבשים המפוטמים הטעימים שלנו. ובמחירים סבירים. הכל נעשה ע"י שף המטבח המלכותי של דונלד (אנוכי) וע"י עוזריו הנאמנים. בתיאבון..... אם אתה מעז להגיע... Muhahaha

Ranger One

New member
אה הא...

כל מה שאני אומר זאת מילה אחת: מק´הוביט. תבין לבד.

Gongor

New member
אני מקווה.

שאתה מתלוצץ. האוכל של ההוביטים, גדול ושמן ככל שיהיה, לא משתווה לדליקטסים של דולנלד, שרק מהריח שלהם אפשר להשתגע, למרות שהטבח מסריח בטרוף. בכבוד, -גונגור

Gongor

New member
או שמא אתה מתכוון

להוביט דחוס בככר לחם טריה? -גונגור

Umrug

New member
Sword sales

We are going to sell both soft and hard swords, both for real and game money. Soft swords are not what Radagast described, but wooden with balance and with foam coating, that can be easily removed after the game. The price for one-handed 77 sm soft sword will be 40 shekels. Btw, I think that others (if there will be any) will sell them cheaper. The prices for long swords will be above 50, dependind on length. The thing that Radagast described is really safe and cheapest, but SO UGLY!!!!o

למעלה