שאלה לי אליכם

רפי2002

New member
שאלה לי אליכם

האם נכונה השמועה שהשיר "הכל תלוי בך חבר" של בועז שרעבי נכתב לביבי??? בקשה תגיד לי שלא.....:/

רפי אל תאמין לשמועות חבר יקר../images/Emo65.gif

ברור שזה לא לביבי גם כן אני שמעתי את זה לפני כמה זמן- זה ממש לא נכון- זה כניראה לא כניכתב ספציפית על משהו מסוים, אלא על כולם. אז- הכל תלוי בך חבר- היי חזק אל תישבר ........... ביי ולא רק להקשיב לשמועות אה???.. >>>>>> ילדת החופים>>>>> אלין

רפי2002

New member
תודה רבה לך אלין....הרעת אותי ../images/Emo24.gif

אהבתי את השיר...... לא להקשיב רק לשמועות, אבל גם.....מזה אנחנו ניזונים לא?

רפי(תרגש אותי)חחחח בבקשה מאמי../images/Emo8.gif

אדב קשה ל ילכתוב את השם שלך אחריי שאמרתי אותו שלוש שנים יום יום וכל היום!!!!!! שמע חבר - אם לא ה יתה לי תשובה לשאלה שלך הייתי נוסעת לביבי עוברת לידו שרה לו את זה- אם הוא היה מיתיחס אז סבבה אם לא אז זה לא עליו. אשמח לענות על שאלות מהסוג הזה( רפי שיגרה זה רע??)
>>>>>>>> ילד ת חופים>>>>>>>> אלין.

רפי2002

New member
אמממממממ

למה אמרת את השם שלי יום יום במשך 3 שנים?? ולשאלתך.....תלוי מה השגרה.....תגידי לי מה השגרה, אני יגיד לך אם היא טובה או לא :)

כי היה לי חבר 3 שנים קראו לו רפי../images/Emo141.gif

ובקשר לשיגרה?! זה סתם משפט מהפירסומת זוכר את הפירסומת הזו בכלל? בטח כולם שיגעו אותך לא??????. <<<<<<< ילדת החופים>>>>> אלין

כי היה לי חבר 3 שנים קראו לו רפי../images/Emo141.gif

ובקשר לשיגרה?! זה סתם משפט מהפירסומת זוכר את הפירסומת הזו בכלל? בטח כולם שיגעו אותך לא??????. <<<<<<< ילדת החופים>>>>> אלין

רפי2002

New member
כן כן.....אני יודע מהפרסומת...

את האמת? רק האנשים הלא מצחיקים אמרו לי את זה... וזה די מעצבן, אבל חפיף! הכל תלוי בך חבר, היה חזק אל תשברז! אל תיתן לעצבות בך לפגוע היה חזק, אל תשבר! איזה שיר... :) את בטוחה שזה לא לביבי? :)

רפי מאמי-100% לא לביבי השיר../images/Emo118.gif

אבל למה אתה כל כך לחוץ? אתה מאלץ אותי לברר יותר לעומק על מי כנכתב השיר- אולי עליך רפי???
<<<<<<<<<<<< ילדת חופים>>>>>> אלין.

רפי2002

New member
התערבתי עם חבר :)

הוא אומר שנכתב השיר לביבי בשנת 99 לקראת הבחירות אמרתי לו אין מצב שהשיר נכתב כל כך מאוחר.... ו....אני בספק אם השיר נכתב עליי.....לא נראה לי שבועז אוהב אותי.... אנחנו מנוגדים בדעות הפוליטיות :) הבנת אלין מאמי?

רפי2002

New member
הפיתרון לחידה:

בפורום אחר בתפוז, נתנו לי את הלינק הזה: http://www.mooma.com/Discs.asp?ArtistID=2152&AlbumID=6786 בלינק יש את הדיסק של שרעבי....עם השיר הזה...שיצא בשנת 1992, ולכן לא נכתב לביבי... :) תודה רבה לך אלין....על התמיכה :)

רפי הבנתי אבל כנס שנייה זה חשוב../images/Emo92.gif

תראה אולי לא ידעת אבל בועז שרעבי הוא נשמה מהלכת על 2 . הוא בן אדם כל כך טוב לב - ורגיש הוא לא שונא אף אחד אז אפילו בצחוק אל תגיד שהוא לא אוהב אותך נשמה- יודע כמה הופעות הו א מיתנדב מול ילדים חולים? ללא שקל בהתנדבות אתה יודע?! כל הכבוד לו -לפי דעתי הוא בן אדם מיוחד מאוד בנפש ובאישיות שלו-אגב- יש לי את הדיסק הכפול שלו אצל שכנים שלי נתתי להם להקליט- אתה רוצה אולי איזה שיר שלו שחסר לך ואולי יש לי אותו???? אם כ ן- בשימחה אני יעביר לך אותו!!! אתה צריך רק לבקש. רפי מאיפה אתה?
זה לא ממני הבלון- זה מבועז באהבה רבה וענקית אלייך. >>>>> ילדת החופים>>>>>>>> אלין.

רפי2002

New member
אני יגיד לך את האמת....

אני לא כזה אוהב אותו...רק את השיר הזה... וגם, רק בגלל המילים....אני שר לי כל היום :) זה שהוא בן אדם נשמה.....לפי מה שאת אומרת, אין ספק! אבל עם כל זאת, שמאלנים הוא בטח לא אוהב....
העיקר שאני אוהב אותו.... ובועז, תודה על הבלונים....

רפי-אני ידבר איתו על זה אבדוק את

העניין ואחזיר לך תשובות- מי כן אתה אוהב לשמוע ? אם כבר מדובר במיזרחית.?

רפי2002

New member
בסוף יתברר לי שאת בועז שרעבי :)

את מי אני אוהב לשמוע? אין לי זמרים מיוחדים... אני אוהב מכל המגוון....ממוקי (כן כן, "כולם מדברים על שלום) ועד בועז שרעבי.... מאוד אוהב את השיר "שמע ישראל" של שרית חדד.... ואת השיר "הכל תלוי בך" בועז שרעבי... וזהו :) לא משהו מיוחד....

tsipi35

New member
רפי כנס רגע...

תראה..גם אני שמאלנית למרות שלאחרונה אני די זזה יותר ימינה. אבל למרות הכל אני אוהבת את כווווווווווולם.

tsipi35

New member
ואני בטוחה שבועז שרעבי אוהב אותי

למרות שאני שמאלנית. יודע למה? כי זמרים בדרך כלל לא מזדהים פוליטית כי אחרת הם יאבדו קהל. וחוץ מזה - אני קונה את הדיסקים שלו - אז בטח הוא בנה חצי בית על חשבוני אז הוא חייב לאהוב אותי. לא?

ציפי ?מישהו יכול שלא לאהוב אותך?../images/Emo35.gif

אין דבר כז בכלל - את אהובה של כולםםםםםםםםםםםםםם כולם אוהבים אותך אחות יקרה שלי ושלנו(עדיף שתהייה רק אחות שלי) א רכושנית אמרת לך כבר?????. חולה ע ליך תמיד אוהבת את ציפישרה שירים של אהבה ש לציפי כי או תך אוהבת ושרה מכל הלב!!!! אחותך האוהבת- אלין---(שבאה בשבוע הבא לאכול אורז)

tsipi35

New member
רפי 2002 - ברוך הבא ../images/Emo88.gif

ברוך הבא לפורום. מקבלים אותך בברכה ובזרועות פתוחות

למעלה