שאלה לי אליכם:

alond

New member
שאלה לי אליכם:

sundiver של דייויד ברין (שהוא ספרו הראשון אם אני לא טועה) הוא אמור להיות הראשון בטרילוגייה של הרימום. יש לי את השניים המפורסמים האחרים. האם לקנות אותו? שמעתי עליו דברים רעים ואלא אם כן רצוי לקרוא אותו לפני שני האחרים אולי כדאי שאני אוותר.

רצוי לקרוא אותו, למרות שאין קשר

בינו לספרים האחרים בסדרה. אני אישית נהניתי ממנו, אך הבחירה בידיך.

preacher

New member
אין טעם. הוא משעמם מאוד

יש שם תעלומה מסוימת שהספרים הבאים מספיילרים לחלוטין אז אם כבר קראת בטוח אין טעם לקרוא. הדבר המעניין היחיד שם הוא הרעוין המדעי של החללית שנכנסת לתוך השמש - רק שברין טעה במשהו והרעיון שלו לא יכול לעבוד.

preacher

New member
הכי חשוב שכחתי:

הוא ספר נפרד, מתרחש חמש מאות שנה לפני גאות הכוכב, ואין שום דמויות או עלילה משותפים.

on drugs orange

New member
שאלה

קראתי את גאות הכוכב ואת הספר השני המפורסם (שכחתי את השם) בכל מקרה יש עוד ספרים בסידרה? מישהו יכול לפרסם רשימה מלאה?

on drugs orange

New member
זה תורגם לעברית?

ואם כן מה השמות בעברית? אני מניח ששינו את שמות הספרים לחלוטין אז אני רוצה לדעת כדי לדעת מה לבקש בחנות :)

עוד לא תורגם. אבל זה זכה בסקר שנערך

באתר האגודה בנושא "מה הספר שאופוס צריכה לתרגם", כך שאני מניח שזה יתורגם.

alond

New member
לא קראתי אותם! זה למה שאלתי.

האם יתרום לי לקרוא אותו לפני שני המפורסמים?

Tanath

New member
אני, אישית, די נהנתי ממנו.

קראתי אותו לפני גאות הכוכב. ואת שניהם קראתי די מזמן. לדעתי כדאי לקרוא את sundiver. אני חושבת שזה תורם לעומק של העולם של הסיפור.

יתרום? אולי. אבל אתה בטח שלא *צריך*

לקרוא אותו. יש לך את השניים האחרים, אז קח אחד מהם באקראי ותקרא אותו. יותר אנשים אוהבים את מלחמת הרימום, אבל האנשים שאוהבים את גאות הכוכב אוהבים אותו יותר. ושניהם מתרחשים כמעט במקביל.

למעלה