שאלה לי אליכן ואליכם

שאלה לי אליכן ואליכם ../images/Emo79.gif

היכן אוכל למצוא פסיכו- אונקולוג (אני מקווה שכתבתי נכון את הביטוי, אם לא, אני גם מקווה שהבנתם את כוונתי) באיזור חולון-תל אביב והמרכז? אשמח אם גם המחיר יהיה סביר (ושהוא יהיה רגיש, ספונטני ובעל חוש הומור?...סתם, אהמ, סליחה). זה פשוט, שבמחלקה האונקולוגית בבית חולים X במרכז, הגמישות בנוגע לטיפולים כאלו שואפת לאפס, וכלל לא מתחשבת בצרכים הגופניים של החולים. זה ממש פוגע ומעליב. המון המון תודה, אשמח אם תפנו כאן או במסרים האישיים. ככל שיהיה הדבר מוקדם יותר, טוב יותר. שוב תודה, והרבה בריאות. טל.

היי טל

לא כל כך הבנתי ממך מה הבעיה בגמישות בנוגע לטיפולים האלה. לא מכירה אישית פסיכו אונקולוג שמקבל פרטי. אני יודעת שיש פסיכולוגים במחלקות שכן מקבלים באופן פרטי. אולי כדאי לך לברר במחלקה אם קיימת אפשרות כזו. יום טוב גלי

ממ...../images/Emo79.gif

הם מוכנים לקבל רק בימים מסוימים. העניין הוא, שלא כל החולים חזקים מספיק כדי להגיע יום נוסף לבית החולים. החולה בה מדובר מגיעה לשם אחת לשבוע לכימותרפיה . ביקשנו שהפסיכו' יהיה באותו היום, אך הם לא מוכנים ולא מאפשרים פתרון חלופי. תודה בכל מקרה... טל.

תחפשי את עמרי ציטרון

או דרך ח,ס,ן או דרך מספר הטלפון הפרטי שלו. אמנם הוא מחיפה, אבל לפחות פעם בשבוע למיטב ידיעתי הוא עובד במרכז. אני ממליצה עליו בחום. מאחלת לך להתגבר על הקשיים, ולעבור את ה-כ-ל בקלות. אילת.

מיליתו

New member
מופיע בספר טלפונים

והוא לא ממש פסיכולוג שגרתי, לדעתי הוא מקסים.

למעלה