שאלה לי אליכן

אביבית1

New member
שאלה לי אליכן../images/Emo35.gif

אני עובדת במחלקת גביה בחברה מסוימת, במשכורת שלנו יש מרכיב של פרמיות כלומר לפי גובה הגביה בכל חודש, אנחנו עובדים לפי דוחו"ת ולפחות בין פעם לפעמיים בשבוע מפיקים לנו דו"ח אישי לכל אחד עם תיקי הלקוחות שלו פלוס תיקים חדשים, שניתנים באקראי ללא קשר לסכום. אתמול גילינו שאחת מהעובדות מרמה ובגדול, איך שהוא היא הצליחה לעלות על רוב התיקים עם הסכומים הגדולים ולגבות אותם בצורה הכי נבזית (וזו עוד מילה עדינה למה שהיא עשתה) והיום אמרנו את זה לראש צוות שלנו, ועקב כך היא עשתה שיחה מחלקתית שבסופה אותה עובדת בכתה וצעקה שאנחנו מגעילים אותה, שתבינו לא ריחמתי עליה וגם עכשיו לא. אתן חושבות שהיינו בסדר שחשפנו אותה? דרך אגב הראש צוות אמרה שאם יהיו עוד מעשים כאלו אנשים פשוט ילכו הביתה. שתבינו אתמול הייתי מה זה עצבנית בגלל זה, היא פשוט עשתה כסף על חשבוננו, כל הפרמיה שהיא הרוויחה בעצם נגנבה מאיתנו.

shelycat

New member
גניבה היא גניבה....

ועבירת צווארון לבן היא עדיין עבירה. אותה אישה פתחה עיניים גדולות מידי וכנראה לקחה כל פעם סיכונים גדולים יותר על עצמה עד שלבסוף נתפסה וכמובן שכנראה היא מעולם לא חשבה שהיא תתפס או תצתרך לשלם על תאוות הבצע שלה. ברור שהייתם צריכים לדווח עליה הרי היא גנבה ישירות מכם בסך הכל, ולמרות שאני לא מצדיקה אותה הרבה ממשיכים לאכול גם אחרי ששבעו אבל בהחלט צריך לדעת מתי להפסיק כדי לא לקבל "כאב בטן" ולכל דבר יש השלכות ותוצאות והיא יכולה לצעוק עד מחר, אבל מה שהיא בישלה שתאכל.

אביבית1

New member
היא כנראה חשבה שלא תתפס אבל

אתמול לקוח קילקל לה את התוכניות, והאמת שבזכותו גילנו את הגניבה, ומי יודע מתי היא התחילה עם זה. היא השאירה הודעה ללקוח של מישהי אחרת, וכשאותה אחת שאלה אותה היא ענתה "אוי כנראה שנכנסתי בטעות" אבל התיקים (שהם לפי מספרים עוקבים) העוקבים הם "שלה" עם הסכומים הכי אסטרונומים של אותו יום.

dafgol

New member
על ראש הגנב בוער הכובע - מכירה?

וכל מילה מיותרת , אני הייתי מפטרת אותה כבר היום בתור ראש צוות..... בוודאי שעשיתם את המעשה הנכון !!!!! הרי תכלס , היא לוקחת כסף שמגיע לכם. למה אם עבדת עם לקוח מסויים היא צריכה לקבל את הפרמייה? אם אתם כל כך " מגעילים " אותה והיא בוכה וצועקת , אז לא טוב לה - שתלך. אביבית - שלרגע לא יהיו לך יסורי מצפון או " לא נעים "... עשיתם את המעשה הנכון ולפי התגובה שלה באמת על ראש הגנב בוער הכובע. דפנה

שמופית

New member
אני מסכימה עם הבנות !

אין לך מה להרגיש לא נוח או ייסורי מצפון !! הבחורה גנבה מכם ! אני לא מבינה איך היא לא פוטרה, ואני במקומך הייתי אולי מנסה לאחד את כל העובדים ולגשת לראש הצוות ולהגיד שאתם לא יכולים לעבוד עם אדם כזה שאתם לא סומכים עליו. נראה לך שהיא תפסיק לגנוב ? וחוץ מזה, מה עם הכסף שהיא גנבה מכם ? האם ינכו לה אותו מהמשכורת ויחזירו לכם ?

אופה3

New member
אני גם מסכימה עם הבנות, היא באמת

גנבה ממכם, ואני גם לא מבינה איך זה שהיא עדיין נמצאת בעבודה ,הרי היא נתפסה על גניבה, לא יודעת, אתם צריכים להמשיך ולברר את זה, ואם זה לא מספיק ללכת לראש צוות, אולי תשקלו ללכת להנהלה, מגיע לכם הכסף שעבדתם עליו. שיהיה בהצלחה האופה

למעלה