שאלה לי אליכן

תוכי

New member
שאלה לי אליכן../images/Emo65.gif

משהו בסגנון של FILA יש לי חברה שהכרנו בעבודה במהלך ההכרות הזו היא הכירה לי את מי שהיום בעלי הכל היה טוב עד החתונה שלנו הם באו רקדו נהנו ואח"כ פשוט ניתקו קשר התברר לי מאשתו של חבר של בעלי (בעלה של חברה שלי עבד איתם) שלפני כשבועיים היא ילדה וז"א שבחתונה שלי היא כבר הייתה בהריון ולא סיפרה כלום ניסיתי כמה פעמים להתקשר אלייה (לפני שידעתי שהיא בכלל בהריון) במשך כל התקופה והשארתי לה הודעות אך היא לא חזרה אליי היום אני ממש שואלת את עצמי למה היא ניתקה את הקשר ולמה היא לא סיפרה כלום בעלי אומר שאין לי מה לשבור את הראש וההפסד על ניתוק הקשר הוא שלה מה אתן אומרות?? הסקרנות שלי לדעת למה מאוד חזקה

אתי@

New member
יש אנשים שלא מספרים על היריון

כי הם חוששים מעין הרע
ובחיי שזה אמיתי - שמעתי על אמונות כאלה... אבל אם היא לא שמרה על קשר גם בהמשך כשכבר אי אפשר להסתיר, אז אולי היתה איזו סיבה אחרת לכל העניין. אני תמיד בעד לפתוח את הקלפים ולדבר על זה. או שתרוויחי חברה, או שלא... בטוח לא תפסידי מזה כלום
חוץ מזה, הסקרנות הרגה את ה
, אז אני מקווה שאת לא חתול

fila

New member
צודקת!../images/Emo12.gif

אני גם יודעת על אנשים שלא מגלים שהם בהריון עד שכבר ממש חייבים!יש אנשים עם אמונות מוזרות. אני גם סקרנית באותו נושא עם חברה שלי ושואלת את עצמי מליון פעמים למה? אני מניחה שהסיכוי היחיד לדעת את התשובה הוא לפנות לאותו אדם ישירות, השאלה היא אם ניסית כ"כ הרבה פעמים ליצור קשר והיא לא חזרה אליך, אז האם יש בכלל טעם לזה אולי עדיף שזה ישאר ככה? אני לא הייתי מתקשרת שוב למישהו אחרי שהשארתי לו מספר הודעות והוא לא מצא לנכון לחזור אליי.

leahf25

New member
שני צדדים

מצד אחד את צודקת בקשר לזה שאת השארת הרבה מאוד הודעות והיא לא חזרה אליך ועכשיו היא זאת שצריכה לעשות את הצעד הבא, אבל מצד שני אם היא מאוד חשובה לך....

2 אפשרויות שאני יכולה לחשוב עליהן:

1. לא נתתם להם מספיק יחס בחתונה\ קרה משהו בחתונה שהם נעלבו ממנו 2. אחרי החתונה לא התקשרתם להגיד תודה \ משהו בסגנון אלה פשוט דברים שאני יודעת שגורמים לאנשים לכעוס ועזרו לנתק קשרים יפים. מה שבטוח, הם מאוד כועסים על משהו שכנראה נעשה בתמימות או כלל לא היה

kisses

New member
אני גם חושבת כמו אתי ../images/Emo60.gif

עם את באמת רוצה לדעת אז את חייבת להתקשר ולנדנד עד שהיא תגיד לך אני רק מקווה שאת גם מוכנה לתשובה שלא בטוח שתהיה חיובית

למעלה