שאלה לי אליכן

שאלה לי אליכן

מכיוון שאנו נשואות מובן שאנו צריכות לשמור על עצמינו שבעתיים מה אתן הייתן עושות במצב שלי התכתבתי עם מישהי וזרמנו די יפה עד שביקשתי ממנה מספר טלפון או לחילופין להפגש ואז זה התחיל תתני לי את קודם ובכן לי כבר היה בעבר ניסיון עם גבר מתחזה ולא הייתי מוכנה לתת מספר טלפון ראשונה וגם היא לא הייתה מוכנה לתת לי ראשונה את מספר טלפון שלה ושלא לדבר על תמונות בוודאי שאני לא מוכנה לשלוח סתם כך אז זהו הפסקנו להתכתב מה אתן הייתן עושות במצב שלי ?

מהמאדים

New member
יש סיכוי סביר

שהיא נמצאת בדיוק באותו מקום כמוך.
חוצמזה, רוב הנשים רוצות מספר טלפון כדי לראות תמונה לפני הכל. מטופש בעיני, אבל הרבה נשים חושבות שזה הדבר הכי חשוב...
הפתרון מאד פשוט: תעיפי את התמונה שלך מהסטטוס של הווטסאפ. אפשר תמיד לשים תמונת נוף, של הכלב, החתול, פרחים שאת אוהבת, או של האופנוע שלך :)
גבר מתחזה? נו, אז? ברגע שתשמעי את הקול תדעי, ותעיפי אותו לכל הרוחות. כמה פוביה... אנחנו מפספסות חצי חיים בגלל פוביות ופחדים, כולל הפחד להחשף או לצאת מתוך מערכת יחסים קיימת, ואני יכולה להמשיך את הרשימה...

ואפרופו, כבר קרה לי בעבר שהתכתבתי עם מישהי, אפילו לא נשואה, כשבטעות התפלקה לי ה"ת" באחד הפעלים במייל שכתבתי לה, והיא החליטה שאני גבר מתחזה... לא עזר לי שנסיתי להסביר שהייתי עיפה ולא קראתי קריאה שניה לפני ששלחתי. היא ננעלה על זה ובזה תמה התכתובת. פספסה ובגדול...

אמממ

אני חושבת שברגע שמדובר בנשואות אין כללים,חוקים....
אל תשכחי שלשתיכן יש מה להפסיד ובענק....
מתחילים בהדדיות מה שמתקבל על שני הצדדים איתו זורמים....

אמממ

אני נותנת מספר כשזה הדדי....
אם הצד השני מסרב - לא אהיה בסיטואציה שאינה הדדית עבורי....

ברור

אבל מי לדעתך צריכה לתת ראשונה
אני למשל ביקשתי ריאשונה והיא סרבה וכתבה לי רק אם את תתני לי אני יתן לך אז חשבתי לעצמי למה היא חושבת שהיא יותר חשובה ממני אז ירדתי מהעניין אבל היו לי בעבר נשים שנתנו טלפון וגם וואטסאפ זה היה כזה הדדי ונפגשנו

מודה שיש בי אומץ. או טיפשות

לרוב לא תהיה לי בעיה לשלוח ולתת אמון.
אבל - אני משתדלת להיות זהירה ברשת בכל מקרה. בלי תמונות של הילדים, בלי מידע שלא הייתי רוצה שיתגלה. תמיד לוקחת בחשבון שהאינטרנט הוא לא מקום מוגן בשום צורה.

למעלה