שאלה לי אליכן

תוכי

New member
שאלה לי אליכן

הבחור שלי חולה והוא פשוט קטסטרופה האם זה רק אצלי או אצל כולכן???? הוא משגע אותי וכשאני חולה - אני בעצם יכולה לעשות הכל והוא לא

הילית*

New member
אצלנו, הלוואי והוא היה מהמתפנקים

הוא אחד האנשים הכי לא מפונקים שאני מכירה אבל כשהוא חולה אני דואגת להכין מרק ירקות טוב ולהוסיף לו אפילו קניידלך ומהר מאוד הוא מבריא (אצלנו עובדים בבית גם על תרופות סבתא וגם על תרופות קונבציונליות...
)

שמופית

New member
כן... אומרים שגבר חולה זו מכה...

האמת היא שעם תמיר ממש לא נתקלתי בזה, כי הוא פשוט מקסים בכל מצב צבירה שלו
וכשהוא חולה אני פשוט מעלה את רף הפינוקים והוא לא מצייץ... אבל אני רואה את זה על חבר של אמא שלי - הוא פשוט קטסטרופלי כשהוא לא מרגיש טוב. הוא בטוח ש-לו הכי כואב והוא הכי מסכן ועל זה מדברים כל היום... זה כבר ממש מצחיק. והקטע שהבנאדם ממש לא היפוכונדר. כנראה שגברים רגילים להיות החזקים ומרגישים שזה מה שהסביבה מצפה מהם, וכשהם חולים הם מרגישים פתאום חסרי אונים ולא יודעים איך להתמודד עם החולשה. כל מה שנותר לנו לעשות זה לפנק אותם ולברך שלא הם אלו שצריכים להיות בהריון וללדת

אתי@

New member
באמת כשגברים חולים הם בטוחים שהם

הולכים למות. זה כל כך מצחיק איך שהם מרחמים על עצמם... רונן משתדל לא לרחם על עצמו ולא להתפנק, אבל זה לא כל כך מצליח לו, כי הוא נראה כל כך מסכן שאי אפשר לעמוד בפניו...

kisses

New member
גם אצלי זה אותו הדבר

הוא פשוט היפוכונדר מאבל מה לעשות אני אוהבת אותו בכל מצב ןהוא כזה בונבון כשהוא חולה העיקר שיהיו בריאים לא?

dorlim

New member
גם אצלנו ../images/Emo8.gif

כשדורון חולה .... אבל אני נהנית לפנק אותו , אז זה לא נורא

אוי , שלירון לא מרגיש טוב

הוא כ"כ מתפנק, שזה משהוא, אבל אני מוותרת לו כי אני חושבת שגם אני כזאת...

למעלה