שאלה לי אל הגברים מביניכם

שאלה לי אל הגברים מביניכם ../images/Emo68.gif

לאלה שהיו או עדיין משרתים ב"קרבי".וגם לאלה שסגרו שבועות על גבי שבועות בבסיס.שתחנו שעות של שמירות בקור אימים,באיזה חור. מה היה הכי משמח אתכם,באותו הרגע שאתם בש"ג או בנשקיה...? ואני לא מתכוונת ל"להיות בבית עם מישהי במיטה..." תציעו לי,איך אני יכולה להפתיע ,או לארגן משהו נחמד בקרבת הבסיס,לידיד שלי שלא ראה בית חודשים? (ידיד קרוב מאוד) תודה לכם.

tucoco

New member
הא הא הא ... אני מבקש ...

מה זה אף אחד לא היה קרבי ? אני הייתי טבח בצנחנים ! עכשיו נעלבתי ! :)

babylon_a1

New member
תלוי באפשריות

תלוי באפשריות שלך ותלוי באפשריות שלו מנגל בפתח הבסיס יכול להיות נחמד מפגש חברתי בעיר הקרובה (בהנחה שיש אישור לזה מפגש כולשהו בתוך הבסיס

עזוב את האפשרויות... אפשר לארגן הכל

רק תגידו לי מה הכי רוצים במצבים כאלה,מה עובר בראש של גבר כשהוא מתייבש 10 שעות בשמירה בקור.

Vdrums

New member
כנראה באמת שאין פה קרביים...

ג'ובניק זה הכי אחותי

אני ג'ובניקית

אבל גם כשאני שומרת ת'שעתיים שלי,אני חולמת שמישהו יגיד לי בואי תקדי לש'ג עושים פיקניק עם אוהל ושמיחות בחנייה.

יש לי הרגשה שפשוט...

האנשים כאן לא כל כך רוצים לעזור.אולי כדי שאנסה בפורום מה נשים רוצות.

moon and sun

New member
למרות שאני לא קרבית

ואפילו לא חיילת
אני רק יכולה לנחש שבקור כזה, ליד הש.ג או כל מקום מבודד אחר, בשעות המאוחרות של הלילה, בודדה לחלוטין הכי הכי הכי הייתי שמחה לראות פנים ידידותיות עם המון חיבוקים ובהחלט אפשר לצרף איזו ארוחת בית חמה חמה. אנ משערת שאם הידיד שלך לא ראה בית חודשיים דיי התגעגע לארוחות ביתיות אז אולי תכיני לו איו ארוחה חמה וביתית ותביאי לו ביחד עם תרמוס של תה/קפה (מחקי את המיותר). ובכלל לפי דעתי אם תבואי אליו וסתם תביאי לו איזה סוכרייה קטנה על מקל שתיהיה לו שמירה "מתוקה" הוא ישמח מהיחס. מקווה שעזרתי לך או לפחות נתתי לך כיוון כלשהו

Vdrums

New member
שמיחות=שמיכות. זה שלא רשמו לך

תגובות זה או שלא עבר פה חייל קרבי לשעבר, וחיילים קרביים שכן כותבים פה (ם יש כאלה) בטח לא בבית או שהם רק מגיעים והמחשב לא ממש מעניין אותם כרגע. אני למשל הייתי שמח לעזור אבל מה לי ולהרגשה של מגדל שמירה קפוא?

goldboxer

New member
לדעתי../images/Emo186.gif

תרמוס גדול
של תה/ נסקפה/ קפה... יכול להיות אגדי באמצע הלילה... שוקולד או ארוחה חמה
(המבורגר/פיצה) בנוסף=שמירה מהאגדות... ואם אפשר-בובת פלסטיק לבושה מדים שתחליף את השומר בעמדה... כשהייתי שומר- כל זה נכלל בפנטזיית השמירה. שלי בכולופן... אבל, לפעמים מספיק שתבואי-תשבי עם הידיד כל השמירה ותעבירי לו אותה בשיחה (נפש חייה בשמירה לילית זה דבר נדיר,במיוחד בחורף) זה יספיק, בהצלחה

למעלה