שאלה לי אל חברי הפורום!

Ill Fame

New member
שאלה לי אל חברי הפורום!

מי הן אותן Harajuku girls אליהן מתייחסת גוון סטפאני בשיריה, ומדוע אותן נערות נמצאות עימה בכל מקום? איני יודע אם זהו המקום לשאול, אך אודה מקרב לב לכל העונים! תודה רבה, יום נעים

*מאושרת כ''כ לענות על זה*

ההארג'וקו גירלז הן ההשראה של גוון גוון נורא אוהבת נערות יפניות את המראה שלהן את ההתנהגות שלהן ואת הלבוש שלהן=] והיא החליטה כנראה שזה יהיה הגימיק לאלבום L A M B[שזה לאב אנג'ל מיוזיק בייבי שאלו גן השמות של כול אחת מהנערות היפניות-כפי ששמת לב יש 4] הן עימה בכול מקום כי זה הגימיק אני לא יודעת אבל זה נחמד לדעתי

ואם שמעת עת rich girl יש את הקטע

בו היא אומרת: I'd get me four Harajuku girls to (uh huh) Inspire me and they'd come to my rescue I'd dress them wicked, I'd give them names (yeah) Love, Angel, Music, Baby Hurry up and come and save me יענו יש לה כה הרבה סף והיא תקנה לעצמה ארבעה בנות יפניות שיתנו לה השראה ויצילו אותה=] ויש גם שיר שמוקדש להן[תקנה אתה אלבום
הוא מעולה] בשם-האראג'וקו גירלז שם חיש גם יותר פרטים על מה מי מו ולמה

ואם שמעת את rich girl יש את הקטע

בו היא אומרת: I'd get me four Harajuku girls to (uh huh) Inspire me and they'd come to my rescue I'd dress them wicked, I'd give them names (yeah) Love, Angel, Music, Baby Hurry up and come and save me יענו יש לה כה הרבה סף והיא תקנה לעצמה ארבעה בנות יפניות שיתנו לה השראה ויצילו אותה=] ויש גם שיר שמוקדש להן[תקנה אתה אלבום
הוא מעולה] בשם-האראג'וקו גירלז שם חיש גם יותר פרטים על מה מי מו ולמה

../images/Emo6.gifאת החברה הכי טובה של צ'ו../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

נמ כמה זמן את מכורת פוטר
אני עוד לפני שזה בא לארץ....המוווון שנים

*בדקתי בכרטיסישי* וואי אז את מכירה

את הספר רק 4 שנים בערך אני מכירה אותו מה'-ואני בת 17
משהו כמו 6 וחצי שנים
בדיוק כשהוא הגיע לארץ הרבה לפני שהוא הפך להיות כ''כ פופלארי רק כשהספר השלישי יצא הוא הפך לפופלארי וכשהספר הרביעי הגיע-זה כבר בא בבום-וכול העולם התמכר ויצאו סרטים

GarbageAddicted

New member
חח כנראה

אין לי כוח לחשב באיזה גיל הייתי אז :p אני בכיתה ט' עכשיו אז לפחות 5 שנים *כבוד* :p

=]=]=]איך חמש../images/Emo35.gif../images/Emo6.gifאני 6 וחצי ואת

קטנה ממנה בשנתיים ומשהו אז 4 שנים כמעט

למעלה