שאלה לי אל כולכם...

דיתוּש

New member
שאלה לי אל כולכם...

אני בתור אחת שמכירה איזו אגדה או שתיים מקסימום יכולה לספר לכם שהדברים האלה מבהילים אותי למוות. לא מפחידים, מבהילים. אני יכולה לחטוף התקף לב / שבץ מסיפור כלשהו ולשכוח ממנו אח"כ. אבל, אתמול במהלך טיוליי הביתיים באמצע הלילה נתקלתי במראה. היה חשוך. חשבתי לי על האגדה הזו עם "בלאדי מרי", ואמרתי לעצמי "מה אם אגיד את שמה שלוש פעמים? ועכשיו? הממ..." ופשוט נבהלתי! נבהלתי מאוד, והלכתי והתכסיתי בשמיכה כמו ילדה בת 4, מקווה שלא יבוא מפלץ ויטרוף אותי בטעות. אז השאלה שלי היא- אתם, בתור אנשים שמכירים בערך מיליון אגדות כאלה [מיליון פלוס מינוס, מי סופר?
], אתם לא מפחדים מזה כל יום ויום?! אגדה אגדה, אבל תמיד זה מפחיד... אותי לפחות. מה איתכם?

black flower

New member
להפך! זה מגניב!

הקטע עם בלודי מארי רודף אותי כבר איזה חצי שנה.. כל פעם שאני רואה מראה שלוש לפנות בוקר אני חושבת על זה ונתקפת בפארנויה משוגעת..אבל שאר האגדות..כיף חיים! כמה שיותר זוועות ופחד יותר צחוקים בשבילי! אני אפילו חולמת על רוחות ומוות..אני חיה את זה! http://blog.tapuz.co.il/ice כנסי תקראי על החלומות הרגילים שלי

Idan91

New member
קורה לי

שאני מהרהרת באיזו א"א, ומצטמררת לרגע מהמחשבה, אבל לא יותר מזה. :)

scooby4

New member
בתור אחד שמכיר הרבה א.א...

ממש לא. ביום יום אני יותר מפחד מסרטי האימה שצפיתי בהם, לא אגדות אורבניות, ממש לא...

ד ג י

New member
אני דווקא אוהב את זה

אני אוהב "לבדוק" את האגדות אורבניות, אחרי שקראתי את הסיםור על בלאדי מרי, עמדתי מול מראה (אני חושב) ואמרתי שלוש או שבע (לא זוכר כמה צריך) בלאדי מרי, אם אני אמות חבל

ד ג י

New member
נצל"ש ../images/Emo32.gif אני עוזב אתכם לשבועיים

אני עוזב את הפורום לשבועיים, ביי לכולם. נאי יוצא מחר לטיול 4 ימים וביום חמישי אני רוב היום אשן (כדי להשלים שעות שינה מהטיול) ובלילה אני טס, אני אוליי אספיק להשאיר כמה הודעות ביום רביעי וחמישי, ואם אני אמצא אינטרנט בחו"ל אני אשאיר לך כאן הודעה מהגולה ביי דגי

אני מפחדת רצח!

ואני כבר בת 19 עוד מעט... עד עכשיו יש לי פחד מחושך, מדברים שכביכול יש לי מתחת למיטה, מלהישאר לישון לבד בבית, פחד מ... המון דברים. או שזו רק אני?

למעלה