שאלה לי בעיניני מתנות....

shelycat

New member
שאלה לי בעיניני מתנות....

מה המתנות הכי מוזרות/ביזאריות/מכוערות שקיבלתם לחתונה? והאם רק אנחנו קיבלנו כמה צקים ממש מוזרים? למשל צק על סכום 218.18, או צק שנרשם על השם הפרטי של עמית אבל עם שם המשפחה שלי, קיבלנו גם צק מאדם שהוסיף ליד שמה של אישתו בצ`ק ז"ל מודפס(היא נפטרה לפני כמה שנים).

קיבלנו שיק ע"ס 238.01 והפירוש:

אז שברו את הראש מה זה. ומדובר באדם דתי , אז ניסנו לחשוב על פסוקים וכל מיני כאלה. בסוף מתברר שזה - 23/08/01 תאריך החתונה שלנו.

תוכי

New member
קטע אני התחתנתי ב- 27/08/01

קיבלתי שיק ממשהי בעבודה שלי את מספר השלוחה שלי 234

kisses

New member
אצלי היו שניים שהביאו מתנה מתנה

אחת הביאה סיר כזה בצבע כסף משהוא מיוחד כזה לא סיר רגיל לבישול יותר סיר להגשה יפה כזו ואחיה הביא לנו קרש חיתוך כזה מעוטר בכסף עם סכין יפה לחיתוך חלות בשבת. יש לציין ששני האחים האלו הגיעו מטיסה באותו היום ולא היו בטוחים שהם יגיעו ככה שלא ציפיתי יותר מזה וחוץ מזה יפה שהם הביאו משהוא

רחלי1

New member
המתנות הכי ביזאריות שקיבלנו..../images/Emo77.gif../images/Emo31.gif

1. צ´ק ע"ס 70 ש"ח......... 2. סט קופסאות פלסטיק לאכסון מזון (מאלו שקונים בשקל וחצי בשוק...) * מזל שאני לא מכירה את האנשים שמאחורי המתנות האלו, אחרת הייתי מתקשה מאוד להסתכל להם בעיניים...
בקיצור - אין גבולות....

שמופית

New member
אין ספק שהצ´קים שלכן עוברים

את שלנו במוזרות !!! אנחנו קיבלנו צ´ק תמוה על סך 540 ש"ח, ורק אחר כך הבנו שזה 3 פעמים ח"י ! במתנות האכזבה היתה 2 זוגות חברים של אמא שלי וחבר שלה, שהביאו שמיכת כירבולית וסט סדינים שקנו במבצע !!! עוד מתנה מוזרה היתה אגרטל מקרמיקה, משהו כבד שמזכיר גזע של עץ אקליפטוס, אבל היה מצורף אליו צ´ק יפה... חוץ מזה, זוג חברים שלנו שם בתוך קופסת נעלים 2 כוסות לקפה עם תיונים ועוגיות ו 2 כוסות מזכוכית (לשיניים) וכתבו משהו נחמד על העניין שכשנהיה זקנים נביט אחד בשני ונגיד כמה טוב שיש לנו זה את זו. משהו כזה... חמוד לאללה ומצחיק בטירוף (כמובן שצורף לזה גם צ´ק מכובד ביותר...). קיבלנו עוד מתנה, דווקא יפה אבל תופסת מלא מלא מקום - ארגז עץ שמיועד לכל החומר מהחתונה. קצת קשה לי לתאר את זה, אבל זה מאוד שימושי וכשיהיה לנו בית כמו שצריך (ולא 30 מ"ר) גם יהיה איפה לשים אותו...

maz

New member
אני גונבת מהחברים שלך את הרעיון!

אני מתכוונת לרעיון של הכוסות תה. כמו שכבר כתבתי הרבה פעמים נורא חשובה לי ההשקעה המחשבתית במתנה, לא רק המחיר שלה, וכאן ללא ספק היתה השקעה כזו. שיחקו אותה
לנו זוג חברים כתבו את הברכה על הצד האחורי של צילום של הרכב הקודם שהיה לגיא - טרנטה מזדקנת, והרכב הנוכחי - מזדה חדשה. שתי המכוניות עמדו אחת אחרי השניה באיזשהי הזדמנות והחבר צילם אותן והגדיל את התמונה. על הצד האחורי הם כתבו משהו בסגנון "דעו מאין באתם ולאן אתם הולכים".

ענתש

New member
הי. כבר לא נשואה טריה...

יש לנו פז"ם של שנתיים וחצי. אבל מכיוון שלא מזמן עברנו דירה (סוף סוף לבית פרטי) אז רוקנתי את "ארון המתנות הדחויות" שכולן היו מהחתונה וכמו פולניה טובה (למרות שאני רק חצי
) לא הסכמתי לזרוק כי "אולי מישהו ירצה אותן". אז הנה ספירת המלאי, רק של המוזרות במיוחד: 1. "סט" של קומקום חרס, קערת חרס גבוהה וארוכה (נראית כמו ואזה) ומשהו שנראה כמו מסננת מחרס, ומתלבש על הואזה. רעיונות לשימוש אפשרי בסט הכלים הזה יתקבלו בברכה... 2. צמד פמוטים שכששמים אותם אחד ליד השני יוצא באמצע שלהם מגן דויד (מסובך להסביר). 3. צמד פמוטים מאגוזי קוקוס (בחיי !!) 4. קרש חיתוך. וכשאני אומרת קרש אני מכוונת ל קרש - משהו בגודל מטר על מטר בערך ושוקל שני טון. בשביל הפעם הבאה שיתחשק לי לשחוט פרה... אבל בלי צחוק - אחת המתנות הכי שימושיות שקיבלתי היתה ווק. כן, המחבת הזה שמקפיצים בו דברים... פשוט מעולה ואין שבוע שאני לא משתמשת בו איזה פעמיים. כך שלפעמים מתנות מוזרות יכולות להיות גם יעילות.

שירי71

New member
לגבי הקערה והמסננת../images/Emo77.gif

היתכן שזה לסינון של תה עלים????

אופה3

New member
שלום לך היו לי כמה פדיחות

אני קיבלתי כמה דברים מצחיקים בחתונה, למשל בן דוד של בעלי הגיע עם המשפחה שלו והביאו לנו צ´ק על סך 555.55 יענו חמש פעמים חמסה, מהעין שלהם באמת חמסה חמסה. חוץ מזה יש לבעלי איזה דודה מוזרה כזאת הביאה לי ובטח לא תאמינו לי אבל זאת המציאות, קומקום חשמלי משנת טרטח, עם אבנית בתוכו ובתוך קופסאת קרטון מלאת אבק, וגם סט של שלוש כוסות באמת משנת טרטח עם אבק, כמו הכוסות של סבתא שלי, דודה שלי שלקחה אליה את כל המתנות בכלל לא רצתה להראות לי את זה כדי לא לבייש אותי, אבל מה אני הייתי מוכנה לזה מראש. עוד משהו מצחיק שקיבלנו כמה צ´קים על שמו של בעלי אז אני אומרת הלו איפה אני עכשיו אני אישתו ללללללאאאאאאאא. אז זהו נחמד מאוד מה שאמרת מזכיר ימים רחוקים........

יעלי2

New member
אנחנו קבלנו שיקע"ס 555.55 ש"ח בגלל

שבן זוגי עובד בביטוח ישיר (הקש על ה 5) אנשים שמרו על חוש הומור

סיגל2

New member
המתנה הכי מוזרה שקיבלנו היתה שני

מעמדים לתמונות בצורת שעון ותחתיות לקפה. קיבלנו אותם מחברים של ההורים שלי ואמא שלי אמרה שהם נוהגים לתת כאלו מתנות ומוזרות, מה לעשות יש גם כאלה. סיגל

jess ועוד

New member
אנחנו קיבלנו מתנה שלא ממש מוזרה אבל

לא לענין קיבלנו בקבוק יין לקידוש (אפילו לא משו ששוה לשתות אותו) בתקווה שנשתכר ולא נשים לב שלא הגיעה המתנה....

למעלה