שאלה לי בקשר לעבודה....

swguy

New member
שאלה לי בקשר לעבודה....

יהייו מי שירצו להרביץ בי תורה ודעת אבל אני בכ"ז יודע שהכיוון הקליני הוא כיווני... אחרי כמה שבועות של חיפוש משרה עולה לי השאלה: האם זה בכלל ריאלי שבמחלקה/בי"ח פסיכיאטריים או מרפאה לבריאות הנפש יקחו בוגר טרי מהאונ' כמוני (נניח שיתרוני הוא שאני גבר, ואני בהחלט מוכן להמשיך בכיוון שבו עשיתי שתי הכשרות עם ילד ונוער - במעון לילדים בסיכון ובבי"ס תיכון, אבל בכיוון טיפולי לא כ"כ משהו כמו עבודה בלשכה... ז"א אני צריך להחליט אם זה בכלל ריאלי לנסות להתקבל לעבודה במקומות הנ"ל או שעדיף לנסות התחיל בכ"ז במקום פחות קרוב להעדפות שלי (כמו לישכה, לא שבינתיים איזושהי לשכה חזרה אלי מעשרות הפקסים ששלחתי) - או שעדיף לחפש עבודה צחוץ לתחום כפרנסה ובמקביל לנסות להתנדב בצוות ילד ונוער של אחת המרפאות? אנא חוו דיעה מניסיונכם:)

BellA עלמה

New member
אישית?

הייתי מנסה אולי להתנדב בתחום כדי לרכוש ניסיון ולחפש עבודה מחוץ לתחום.

../images/Emo6.gifתמיד שווה לנסות, לא?

אין לך מה להפסיד. אני מכירה מישהי שהיתה סגורה על זה שזה מה שהיא רוצה הלכה לראיון בבי"ח הפסיכיאטרי מייד אחרי סיום התואר. עשו לה קצת פרצופים ולא רצו אותה והיא התעקשה, התקשרה, התקשה וביקשה ראיון נוסף ובסוף העקשנות זה מה שהדליק את המעסיק. אז לך על זה, בכל אופן אין לך מה להפסיד. אם לא תתקבל, אתה יכול להתנדב כדי לרכוש נסיון.

ג שם

New member
אם אתה כבר בוחר להתנדב

אז תברר איזו הדרכה אתה מקבל. אתה צריך לצאת מהשנה הזאת עם רקורד מקצועי עשיר יותר, והדרכה קבוצתית בתדירות של אחת לחודש לא ממש תהייה שווה את ההשקעה. בהצלחה.

swguy

New member
מסכים, ברור שאם בהתנדבות אז...

במקום מקצועי מאוד עם הדרכה שבועית פרטנית... מכירה מקומות שמחפשים מתנדבים? הרמתי כמה טלפונים ומסתברר שכמה תחנות לא שוקלות אפילו לקבל אותי כמתנדב בלי ניסיון קודם:)...

פודה

New member
מישהי שלמדה איתי באונ'

בלי שום נסיון מוקדם, אבל עם הרבה רצון ללמוד ומשקיענות התחילה לעבוד במחלקה סגורה בבי"ח גדול. מצד שני, ברור לי שלא כל הסיפורים כאלו..... למה לא לנסות לחפש גם וגם, ומה שיקרה יקרה?

רוני3 3 3

New member
עבודה בבריאות הנפש

זהו אכן תחום מאוד מבוקש אבל לא בלתי אפשרי...מתוך ניסון אני ממליצה לך ללכת בשתי דרכים האחת ללכת לתחום קרוב לדוגמה הוסטל מכון והיום בבריאות הנפש מחפשים אנשים בעלי ניסיון שיקומי.. וכמו כן ניתן להתנדב אבל אז כאמור יש חשיבות להדרכה,ולמיקום בתוך בית החולים,איזו מחלקה האים העבודה תהיה פסיכותרפיה או שיקומית.ודרך אגב לדעתי היותך גבר הינה יתרון...

למעלה