שאלה לי ואני מקווה שתוכלו לעזור

שאלה לי ואני מקווה שתוכלו לעזור

אני רוצה להיות אם חד הורית אבל לא מעוניינת בבנק הזרע איך אני יוצרת קשר עם אבות פוטנציאלים שמעוניינים בילד ללא התחייבות נישואין אלא הורות משותפת? וחג שמח

TWEETY =^.^=

New member
היי ניקולטה../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

ראשית חג שמייחחחח
ולשאלתך,,,לא כולם מעוניינים להרות ולהקים משפחה דרך בנק הזרע, זה עניין של בחירה אישית/העדפה אישית ואני מאמין. ליצירת קשר עם אבות פוטנציאלים, יש מספר דרכים... 1.דרך המרכז להורות אחרת (אין להם אתר אבל אוכל לתת לך טלפון) 2.דרך פירסומים שונים, כשאחד נמצא אצלנו בלוחות. 3.דרך פורמים של הומולסבים כשאחד תוכלי למצוא פה. 4.פירסומים בעיתונות. 5.השמים הם הגבול
חג שמייחחחחחחחח

TWEETY =^.^=

New member
בבקשהההההה הטלפון,,,

הנה הטלפון שלהם 03-6916769 ובכייפ נשמח לענות על כל שאלה ולעזור בכל התלבטות.

יובל2

New member
ברוכה הבאה

אולי ספרי לנו קצת על עצמך? אם בא לך כמובן. איך הגעת להחלטה? למה בחרת בדרך זו ולא בדרך אחרת? ובכלל כל מה שבא לך ואם בא לך. נשמח לשמוע ולהשמיע.

לספר על עצמי?

כמו שאמר השיר: רק על עצמי לספר ידעתי... צוחקת אז ככה ...אני מאוד רוצה ילד ובנק הזרע הוא מחוץ לתחום בשבילי אני רוצה ילד שידע מי אבא שלו ושיהיה לי עם מי להתחלק במילה הראשונה שלו בשן הראשונה ועוד והחלטתי שעכשיו זה זמן טוב ואני בשלה לכך ל"גנוב זרע" אני לא מוכנה מה עוד שסקס ללא קונדום היום הוא מחוץ לתחום בשבילי אז..מה נשאר ? מקווה שעניתי לך ותודה על קבלת הפנים החמה והעזרה

יובל2

New member
שאלתי כי גם אני התלבטתי

לגנוב זרע ממש לא בא בחשבון ובלי כובעון גם אצלי זה מחוץ לתחום ולכן התלבטתי בין בנק הזרע להורות עם שותף. אצלי הכריע זה ענין הגיל כי אני עוד מעט 38 בעצם כבר. אז הלכתי על בנק הזרע. למזלי יש לי משפחהגדולה כך שיהיה לי עם מי לחלוק. סתם שאלתי, רציתי לשמוע על שיקולים אחרים כדי למצוא הבדלים אם בכלל. אני יודעת שיש עוד 4 בנות לפחות בפורום שהולכות על הורות עם שותף ולמעט אחת ששיתפה אף אחת בעצם לא סיפרה כלום וסתם ענין אותי לדעת. סתם נחמד לדעתי לשמוע על מה אחרים חושבים, מקווה שלא הצקתי.

לא הצקת..להפך

החברה הסובבת היא די אנטי ולכן אין כל כך עם מי לדבר ואני שמחה שמצאתי את הכיוון הזה אשמח לשמוע עוד מכן או מכם וכמובן גם לשתף

TWEETY =^.^=

New member
המממ,,,שאלונת../images/Emo9.gif

בת כמה את
האם הספרה 37 משקפת את גילך
אני שואלת, לא כדי לחטט חלילה
, אלא בגלל התגובות שאני קיבלתי וחשבתי שאולי הן פונקציה של גיל. אנשים בסביבה שלי שמכירים אותי יותר או פחות מאוד מפרגנים לי על ההחלטה הזו, ולא רק מפרגנים אלא אפילו מציעים.
ז"א,,,לפעמים אני מקבלת הצעות של כל מיני אנשים, להפוך לחד הורית ולחשוב על כך מהר לפני שאפספס את הרכבת. ואני גרה במקום קטן עם אנשים ישנים
אז חשבתי שאולי זה פונקציה של גיל. מה דעתך
בכל מקרה, אני שמחה שמצאת אותנו, כדי שאולי דרכנו תקבלי כוחות וכלים להתמודד עם אנשים מהמאה הקודמת
אוי וי, עוד ירגמו אותי באותיות על המילים האלו

שלום רב וברוכה הבאה

אני החלטתי להביא ילד מתרומת זרע ולא שלא שקלתי את האפשרות של הורות אחרת רק ראי כדאי לך לשקול היטב את האופציה הזו כי זה אומר שאת יוצרת קשר עם אדם "זר" לכל החיים שיחליט עבור היקר לך מכל החלטות גורליות..אז אני לא מנסה לשלול את האפשרות הזו כי זו יכולה גם להיות שותפות נפלאה ולילד שלך יהיה אב ולך באמת יהיה עם מי לחלוק את החוויות שכרוכות בגידול ילד.. אז זהו ואת מוזמנת לשתף בכיף במבה

שאלה לי

אני עכשיו בחיפושים אחרי אב ביולוגי לילד שאני רוצה להביא האם יש פה מישהו או מישהי שעברו את התהליך? במה זה כרוך? איך מחליטים ?

TWEETY =^.^=

New member
לשרש יקירתי לשרשר../images/Emo3.gif

כדי שלא יעפו לנו הדפים בקצב מסחרר.
אז ככה,,,עד כמה שאני יודעת יש לנו רק בחורה אחת בשם "קצת חוששת" שהולכת על הורות אחרת. יש לנו את יובל שעד היום לא הבנתי על מה היא הולכת
יובללללל
עשית לי כבר בלבלה בראש
בקיצקצ,,,זה מה שאני יודעת, אבל אולי אני טועה ו-SORRYYYY אם שכחתי מישהי. במה זה כרוך
אני מניחה שביותר ויתורים - אבל כמו כל דבר יש מינוסים ופלוסים בכל מה שבוחרים. איך מחליטים
למה הכוונה
לאיך מוצאים אבא פוטנציאלי
או איך מחליטים על הדרך

יובל2

New member
אי מה לא הבנת בדיוק.?

התלבטתי והתלבטתי והתלבטתי והתלבטתי והתלבטתי ובסוף חשבתי שהחלטתי ואז שוב התלבטתי ושוב החלטתי ואז התלבטתי ו - ה - ח- ל- ט - ת- י שאני מביאה זרע מחו"ל. אז תורידי אותי בבקשה ממנין הבנות שהולכות על הורות אחרת ואו המתלבטות, ולדעתי בחודש הבא אני מתחילה במרוץ.

למעלה