שאלה לי לכאלה שבאמת מבינים.

Mass Hypnosis

New member
שאלה לי לכאלה שבאמת מבינים.

יש לי נרגילה שאני מעשן בה כבר קרוב לשנה,אני מנקה אותה כל חודש בערך,בקיצור היא נקיה שמורה הכל,אני מעשן בה רק תפוח אבל מה,אין טעם של תפוח...אני פשוט לא מבין את זה,יש לכם מושג מה הבעיה? הערה נוספת לכל אלה שמשתמשים בצינור של מזגן (כמוני) שמשתמשים עם צינור כזה פשוט אין טעם לנרגילה,גם המוכר בדוקטור נרגילה ביפו הסביר לי שהטעם הוא אך ורק בצינור,מה יש לכם לומר? גם כל הקטע של,לעשן טעם אחד בנרגילה בשביל שיהיה טעם חזק,מזה משנה אם גם ככה אנחנו מנקים אותה... בבקשה להתייחס ברצינות.

cc99 on linux

New member
יש כמה דברים שמשפיעים על הטעם:

מאיזה חברה המעאסל? באיזה ראש אתה משתמש?(חימר/חרסינה) איזה גחל? איך אתה עושה את החורים? כמה מעאסל אתה שם? ועוד הרבה דברים...

Mass Hypnosis

New member
החברה של הטבק זה נכון,איזה ראש?

מזה משנה,משנה מה שנשרף בפנים,איזה גחל? גם זה מזה משנה?,הכל שורף,שאלה של כמה זמן זה מחזיק זה כבר משהו אחר,החורים?,הכל גורם לטבק להשרף... קיצר תודה אבל לא ענית לי על השאלה :].

uwhxhxa

New member
תשובות

"אין טעם של תפוח..." כאמור בתגובות ישנם גורמים רבים מלבד הצינור אשר משפיעים על הטעם, מהו סוג הטבק בו אתה משתמש, גם סוג הגחל משפיע וכמו כן האופן בו הגחל מונח על הטבק. לגופו של עניין אני מציע לך כך: 1. תוודא שאתה משתמש בטבק לח וטרי, לפעמים יש טבקים דפוקים שאפילו בית דין לא יעזור איתם. 2. תנסה להחליף סוג גחלים, יתכן והגחלים שבהם אתה משתמש יוצרים טעם לוואי שמקהה את הטעם של הטבק. 3.הנקודה העיקרית: את הטבק יש לפורר באופן שיווצר כמה שיותר שטח פנים (ולא לשים גוש אחד), יש למתוח את נייר האלומיניום באופן שלא יגע בטבק עצמו אלא יהיה מעליו, ועליו להניח את הגחל, באופן הזה הטבק יתן את מלוא הטעם כיוון שלא ישרף באגרסיביות. "הטעם הוא אך ורק בצינור,מה יש לכם לומר?" הטעם הוא לא רק בצינור, למרות שלצינור יש טעם, אבל אני חושב שלצינורות שאינם צינורות מזגן יש חסרונות קשים ובגללם אני נגד השימוש בהם, העיקרי שבהם הוא הליכלוך והחלודה שמצטברים בהם, והנה תרגיל להמחשת הליכלוך - לפפו את הצינור באופן שהקפיץ יתחכך בעצמו (תנועה סיבובית כפולה- יד ימין בעיגולים עם כיוון השעון ויד שמאל נגד כיוון השעון) ותראו בעצמכם מה נשפך מהצינור - ישר לתוך הריאות שלכם... חבר'ה - שלא יספרו לכם סיפורים, רק צינור מזגן. "גם כל הקטע של,לעשן טעם אחד בנרגילה בשביל שיהיה טעם חזק,מזה משנה אם גם ככה אנחנו מנקים אותה..." הדברים אמורים לגבי נרגילות בעלות צינור שאינו צינור מזגן, אז הצינור מקבל את הטעם של הטבק...בנרגילות שבהן צינור מזגן כלל זה אינו חל. מקווה שעזרתי אלי

lizard

New member
צינור מזגן לא עולה הרבה. תדאג

להחליף אותו כל חודש או משהו כזה. חוץ מזה, זה מאוד תלוי באיזה גחל אתה משתמש. אתמול למשל, אחרי שנגמרו לי הגחלים ה"רגילים" (כלומר, סטאר או גחלי נרגילה להדלקה על הגז) השתמשתי בגחלים רגילים מהמנגל, כמובן שלא כלו שהיו להדלקה מהירה כי הם מלאים בדלקים. מה אני אומר לך? פשוט תענוג. אז נכון, צריך בשביל זה גזיה טובה ולוקח איזה 10-15 דקות בשביל שהגחלים יהיו כמו שצריך אבל זה שווה את זה. (מה גם שאם זה עם החברה אפשר להדליק יותר גחלים) המלצה שלי, תחליף צינור כל כמה זמן ותשתמש בגחלים של מנגל ((כמובן בנוסף לנקיון חודשי)

lizard

New member
לדעתי אין לי בעיית אטימות בין

הנרגילה לצינור. אבל אפשר בהחלט לשים נייד דבק או אזולירבנד או איך שקוראים לזה על מנת לאטום יותר טוב.

lizard

New member
לדעתי אין לי בעיית אטימות בין

הנרגילה לצינור. אבל אפשר בהחלט לשים נייד דבק או אזולירבנד או איך שקוראים לזה על מנת לאטום יותר טוב.

i am the pita

New member
צינור מזגן עולה 4 ש"ח למטרבכל חנות

טמבור או חנות כלי עבודה אחרת

למעלה