שאלה לי לכם

שאלה לי לכם

מי לדעתכם ימות בספר הרביעי? אני לא שואל מי אתם רוצים שימות, אלא מי לדעתכם ימות. מבחינתי-וולדר פריי וגרגור קאלגן כבר מתים.יש לי הרגשה שימותו הרבה ממעגל הסובבים של דאני, מה שיפגע בה קשות, וגם שאחד מהגרייג'וי ימותו במהרה במלחמה על הכס, ואוליי אפילו שאחד יחסל את שניי האחרים.

מורמונט לדעתי

הוא ינסה לשקם את כבודו האבוד בעיני דאני, מה שיצריך מן הסתם את הקרבת חייו.

MIniMage

New member
קשה לדעת

יש כל כך הרבה שינויים בספר הזה לעומת קודמו בכלל כל התרחישים של הספר האחרון, ככה שקשה לדעת מה יקרה לדמויות. גרייג'ויים יש לי הרגשה שרק אשה תשרוד. וולדר פריי אכן נחשב כמת. אבל ממש ממש קשה לדעת בקשר לאחרים.

mysterious V

New member
מישהו מהאחווה.

אני חושב שת'ורוס ממיר, ואולי בעקבוציו לורד בריד.

Doji

New member
לורד בריק ../images/Emo3.gif

שוב ושוב.... חשבתי על זה ואין לי מושג מי יכול למות מבחינת עלילה, כל הדמויות נראות לי חשובות ויכולות להתפתח. מה שכן, אני לא מאמין שנראה עוד סטארקים מתים.

reedgreenwhait

New member
כולם מתים שם!

לא ציפיתי שכל כך הרבה גיבורים ימותו. זה נראה כאילו הסידרה תסתיים בכך שלא ישארו דמויות חיות. גרגור אמור למות לפי ההגיון אבל נראה שהוא אגוז קשה, מי יודע... אני חושבת שדאני תמות, לא יודעת למה...

lord snow

New member
לא נראה לי...

אם דאני תמות זה יהיה מפגר. בשביל מה קראנו עליה 3 ספרים ? בשביל כלום ? היא לדעתי הדמות היחידה שבטוח תשאר בחיים , לפחות עד הספר האחרון ... אבל לך תדע עם מרטין !

MIniMage

New member
היא תישאר חיה עד הספר האחרון

אבל או היא או ג'ון לא ישרדו אותו. מי יודע בקשר למיתות? אולי מרטין יפתיע אותנו ולא יהרוג דמויות? (לפחות לא חשובות מאוד). ...סיכויים קלושים.

לגוטל

New member
סרסי

May she burn in seven hells ! יש כבר יותר מדי אנשים שרוצים במותה, ואין מי שייגן עליה מהחלטות המפגרות שלה, אפילו לא ג'יים... אני מנסה לחשוב מי עוד אולי ימות אבל אין לי רעיונות, פשוט עם מרטין אי אפשר לדעת, מישהו מבית טיירל חייב למות, זה דבר אחד בטוח, אולי מישהו כמו רנדיל טרלי או רדויין (או איך שכותבים את השם שלו בעברית) , הם לא הרגישו את המלחמה עד כה, ועכשיו יגיע זמנם, לדעתי דוראן ידאג לזה, עוד משהו שייתן רגיעה במלחמה לטובת בית טוליס וסטארק, בשביל לסדר את העניינים שלהם בבית.

לגוטל

New member
מרטין לא חושב במונחים האלו

הוא חושב על מי הגיע זמנו לההרג לפי מה שהולך שם, והגיעה זמנה של סרסי, כבר אין מי שייגן עליה מההחלטות שלה, והיא יצרה יותר מדי אוייבים שיודעים שהיא מסוכנת. ממתי מרטין הורג את הכי מרושעים ואת אלה שלא מוסיפים עניין לסדרה ? ...

NJS

New member
אמממ

אני חושב ש... *תופים* מליסינדרה תמות, כן שמעתם נכון כי לדעתי אם היא לא תמות זה פשוט לא יהיה פר

Maleficent

New member
יש לי הרגשה רעה

שמירה ריד תמות. היא לא מוסיפה לסיפור שום דבר, ומרטין אוהב להיפטר מדמויות מיותרות.

MIniMage

New member
יש סיכוי

אבל לא בספר הזה. יהיו לבראן 2 פרקים אם אני לא טועה, והוא במקום דיי מוגן... גם ג'וג'ן מיותר כרגע, הוא מילא את יעדו. אבל בעעע הם רק ילדים! והם בנים של האולנד ריד. ואני אוהב את האלונד ריד. עכשיו זה גורם לי ממש לרצות שהוא ישתתף בספר הבא. *מפנטז* POV של האולנד ריד... P:

למעלה