אחי היקר...
אולי זה מכיוון שאתה שחור ועוד בהולדתך נדונת לחיות חיי נידוי וחוסר יכולת לקנות בארומה החלטת לירוק רעל לכל כיוון
בכל אופן מספר דגשים ברשותך: 1. בחמישי שעבר במוסד ברחבת במטאל היו 30-35 אנשים בלחץ כשבערבים היותר מוצלחים במשטלה הגענו גם ל70 ולא ירדנו מ45 2. אתה כבר זקן ויש לך את עומר שתמיד מסיעה אותך אבל אתה שוכח שלא לכום יש אפשרות לרדת לת"א, לשלם 60 ש"ח כניסה למוסד + דלק + אוכל ושיט שזה מגיע בכיף ל120 - 100 שקל, המסיבות פה מציעות אלטרנטיבה טובה, הרבה יותר איכותית (כי לרוב יש לך דיברו עם הדיג'י וכל החברה באים) ובמחירים הרבה יותר טובים (כניסה + אלכוהול), החיסרון שהוא גם היתרון הוא שאתה מכיר את רוב אנשים וכלן.... לא תזיין היום
3. אם כבר התייחסת ל"ARIHELL" אז ככה, אני יכול להגיד לך בביטחון של 100% שבארגון ובאיכות האירוע לא רק שלא ירד אלא אפילו עלה על רוב האירועים שראתי למטה, אם זה הדיוק בזמנים, כמות הלהקות והמחיר. העניין הוא נטו במנטיליות, אנשים מוכנים לשלם 60 שקל על תקלות מונוטוני וחוזר במוסד או הופעה של איזה להקה מתחילה בקולטורה אבל לא מוכנים לשלם 55 שקל בשביל הופעה של 6 להקות, 4 מתוכן חרשו את הארץ וגם את חו"ל בהופעות(אם זה דיסוננט שחיממו את קאליבן ואם זה וינטרהורד שחיממו פה את דארק פיונרל וחזרו עכשיו מטור בפסטיבלים באירופה). מתוך כולה 200 אנשים שבנינו עליהם (אחרי מגבלת הגיל שבלעדיה אין לי ספק שהיו באים הרבה יותר) הגיעו 100 שאני יכול להגיד לך בביטחון מלא שאף אחד לא התלונן ונהנה, אלו שלא הגיעו, לכולם היה את התירוץ בעלוב של "בחייך זה באריאל" שזה די מה שאתה כותב עכשיו. לא בנינו על הקהל מבחוץ אלא על חברה מפה שבישבילם גם ארגננו את ההופעה אבל כנראה שפשוט אנשים לא רוצים שיארגנו להם דברים. מסיבות רוק ומטאל יש באריאל עוד מליפני שאני ואתה ידענו מה זה, החל מהמקלט של קלפסודרה אי שם בשנות התשעים, דרך השדואו, הסקרים והטרמינל וכלה בפילי. ההבדל העיקרי שפילי עשה הוא מגבלת הגיל, להבדיל מהטרמינל אין לך פה ילדים בני 14 שקופצים בין הרגלים, יש הרבה חברה ליפני ובצבא והרבה אחרי צבא ועדיין הגענו לכמיות יפות. לאחות של אשד: 1. אבא שלך מכר לי עכבר דפוק, הגלגלת נשברה אחרי שבוע אבל חוץ מזה המחשב אחלה, אני מרוצה 2. אל תפגעי מהחזאי, זה מה ש60 שנות קיפוח במעברות עושות, אם הוא רוצה לשלם 120 שקל בת"א על מה שיכול לקבל ב60-70 באריאל שיבוסם לו. 3. אני עדיין חושב שהעניין של הרחבה לא טוב, מנסיון הערבים הקודמים כשרוצים לרקוד אנשים פשוט מפנים מקום וקמים, ככה שלא צריך לכפות עליהם וגם אלו שלא רוקדים יכולים להינות מאווירה טובה נ.ב אני אוהב אותך, תעשה לי ג'חנון