שאלה לי למבינים.. אני אדם אינטלגנט אבל.. איך

קיוסק

New member
שאלה לי למבינים.. אני אדם אינטלגנט אבל.. איך

לעזאזל אני מעלה את המוזיקה האישית שלי, שאני יצרתי.. לפייסבוק ולמייספייס.. ולא.. לא שאני דביל הם פשוט לא מובנים בצורה מזעזעת.. וכן... בחרתי בבוליל תודה רבה למסייעים

קיוסק

New member
מישהו? משהו? בבקשה עזרו לי?

איך להעלות את המוזיקה האישית שלי למייספייס, שאני עושה אותה?

meital always

New member
../images/Emo168.gif העלאת מוזיקה לפייסבוק

השלב הראשון הוא כמובן ליצור במחשב קובץ אודיו או יודאו שבו תושמע המוזיקה שיצרת, אני מניחה שיש לך כבר כאלה. השלב השני הוא להשתמש באחת האפליקציות של פייסבוק כדי להעלות אליה את קבצי המוזיקה האלה. יש מספר רב של אפליקציות שיכולות לשמש אותך לצורך כך. המפורסמות שבהן הן: Video, YouTube Box , My Band (יש גם אחרות). כדי לאתר את האפליקציות כנס בפינה השמאלית התחתונה אל Applications ואז למעלה אל Find More ובתיבה Search Applications הקלד את שם האפליקציה. אם אתה רוצה לפני כן לראות איך זה נראה בדף, כנס אל דף הפייסבוק של אחד מהזמרים/ות הישראלים ותוכל להתרשם. למשל כנס אל אורטל אופק, יש לה את כל האפליקציות האלה. ניתן כמובן ליצור בדף הפייסבוק שלך טאב מיוחד לאפליקציה שתבחר מאלו שהזכרתי, כך שזה יהיה בולט לכל מי שמגיע לעמוד והוא יכול מיד להיכנס לתוכה. אם אתה זקוק להסבר נוסף לגבי השימוש באפליקציות תחזור לכאן. בהצלחה...

קיוסק

New member
אז זהו.. ש כמעט ולא הבנתי כלום ולמה?

מפני שיש לי תכונה כזו של ילד מפגר שאם אני לא מקבל הסבר עד הסוף אני לא מצליח. הבנתי את מה שתיארת ולא הצלחתי בכל זאת. אם אפשר להגיד לי באופן הכי פשוט כיצד אני מעלה את המוזיקה האישית שלי, שאני עושה אותה, אל האתר, זה יהיה מעולה. גם בפייסבוק וגם במייספייס. תודה המון המון.

meital always

New member
אני אשמח להסביר לך בפירוט... ../images/Emo13.gif

אבל כדי שההסבר יהיה ענייני, תגיד לי דבר ראשון אם יש לך קבצי מוזיקה מוכנים על המחשב ומה הסיומת שלהם. כמו כן בקר בכרטיס של הזמרת אורטל אופק (זו סתם דוגמה מומלצת, זה יכול להיות כרטיס של כל אמן אחר) ותתרשם מאיך שהיא העלתה את המוזיקה שלה לדף הפייסבוק שלה. ואז תגיד לי איזה משלוש האפליקציות שדיברנו עליהן הכי נראית לך שם (יש אצלה את כל השלוש לכן בחרתי דווקא בה), ואני אדריך אותך שלב-שלב איך להעלות את הקבצים אליה. את My Band ואת YouTube Box תוכל למצוא בלשוניות שבראש הדף שלה ואת Video תוכל למצוא בטור השמאלי אחרי שתגולל את הדף קצת למטה.

למעלה