שאלה לי למבינים בתחום הרדוקטיל

EYNATI

New member
שאלה לי למבינים בתחום הרדוקטיל

לפני שבוע התחלתי לקחת רדוקטיל - כמובן בפיקוח הרופאת משפחה שלי . סה"כ השבוע הראשון עבר בסדר . במהלך הסופ"ש החלה אצלי בחילות מטורפות וממושכות ועיפות פיזית . בעלון הצרכן אין התיחסות לספמטומים האלה , האם זה משהו שכיח ? או סמפטומם שאמור להדליק מנורה אדומה? אשמח לקבל תגובות תודה מראש ויום טוב

תרופת המוות!../images/Emo7.gif

אני כולה רציתי להוריד קצת במשקל משהו כמו 8 קילו "הרופא " הנחמד שכרגע הפך למלאך המוות המליץ לי לקחת את רדוקטיל ככדור מדכא תאבון מה אני יגיד לכם זה כדור המוות פשוט לא יאמן תוך שבוע וחצי הורדתי 6 קילו אי אפשר לאכול כלוםםםםםם פשוט אי אפשר לאכול המצב רוח ירוד נכנסתי לדיכאון ואני הבחורה הכי מאושרת בעולם מלא תופעות לוואי שזה פשוט לא יאמן : דם מהאף - כאבי ראש נזלת - יובש בפה נוסף להכל פטריה שיצאה לי על הלשון שלא מספיק שאי אפשר לאכול כל מה ששותים יש לו טעם לוואי והכי גרוע זה הבחילות אי אפשר להסביר את הבחילות האלה הכי נורא בעולם הבטן לא מפסיקה להתהפך לי בקיצור אנשים אם מישהו רוצה למות שיקח את הכדור הזה ! אחרי שהלכתי לרופא והסברתי לו את כל מה שעבר עליי וזה לאחר שהפסקתי לקחת את הכדור ועדיין אני לא יכולה לאכול ועבר כבר שבוע הוא בכבודו ובעצמו צוחק ואומר לי כן זה חלק מהתופעה שנקראת אנורקסיה אז מי ביקש את כל זה כולה אמר שזה מדכא תאבון ודיכוי תאבון לא אומר שאי אפשר לאכול בכלל ! אז עצה לי אליכם מי שרוצה להרזות אפשר לבד פשוט אל תקחו תכדור הזה הוא עושה כל כך רע ששווה להישאר עם 8 קילו מאשר לחוות כל מה שעברתי !

למה לא עונים פה../images/Emo46.gif

מישהו מוכן להסביר לי למה לא עונים פה אני רוצה תשובות למה שכתבתי לא מסוגלת כבר עם כל התופעות לוואי האלה.... תודה מראש!

למעלה