שאלה לי למועצת חכמי הפורום

maayanw20

New member
שאלה לי למועצת חכמי הפורום

אז ככה, אחרי דיונים קשים ומעמיקים אל תוך הלילה החלטנו ברוב קולות (אני, עצמי ואנוכי) לקנות נגן חדש עם נפח יותר גדול (60 ג`יגה יספיקו, לא?) מכיוון שאני לא מעריצה דגולה של אייפוד חיפשתי אפשרות אחרת ונתקלתי בנגן חמוד של טושיבה, שאלתי אליכם היא איזה דברים טובים/רעים אתם יכולים להגיד לי עליו. (הייתי מוסיפה קישור אבל באמת שאין באפשרותי עכשיו אז אני אבקש ממכם להטריח את עצמכם ולחפש לבד... סורי) שיהיה לכם יום כתום! (הבהרה קטנה: זאת לא הצהרה פוליטית!)

יאיר B

New member
../images/Emo46.gif

קודם כל את מציפה את הפורום (16 הודעות בפחות מ-10 דקות!) ומחריכה אותי לכיכנס לממשק הניהול, ואחר כך את מצפה שאני אלך לחפש נגן של טושיבה (וטוב לדעת שטושיבה מיצרת נגנים כל כך גדולים) ברשת בלי לדעת מה אני מחפש? לא הגזמנו קצת??? אנא צרפי קישור לנגן שאת רוצה ובטוח שיהיה מישהו שידע מה להגיד. אני חייב לציין שאני מסכים עם תגובתו של bitonano (שלצערי נמחקה יחד עם כל ההצפה): ----- " 60 ג'יגה?!?!?!? כמה מוזיקה יש לך בעזרת השם? בכל מקרה... נגני 60 ג'יגה כיום רובם PMP'S כאילו מציגי וידאו. "

mc 69

New member
זה או

קרייאטיב ג'וקבוקס...או איפוד קולור http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB55780=57241 או ש"תתפשרי" על 40 ג'יגב ושם יש יותר אפשרויות

maayanw20

New member
אני הכי הכי מצטערת בעולם

אבל שלחתי את ההודעות דרך הפלאפון שלי (כי אני בצבא) וזה כתב לי שזה לא שלח כל פעם מחדש אז ניסיתי שוב ושוב והנחתי שאם זה כותב לי שזה לא שלח אז זה באמת לא שלח אני באמת באמת באמת באמת באמת מצטערת...

יאיר B

New member
לא נורא. זה בסדר. ../images/Emo13.gif

אני לא יכול לנחש שיש בעיות ולכן מזהירים. זה לא אישי
רק תדעי שיש בעיות עם הגלישה דרך נייד. אז אולי נחכה עם השאלה שלך עד שתגיעי הביתה ואז גם תוכלי לתת קישורים לנגנים שאת מעוניינת בהם ונוכל לדבר בלי תקלות דרך מחשב?

יאיר B

New member
בוודאי, אבל אני לא מבין בזה.

תסתכל ליד תיבת החיפוש (צד שמאל בתחילת הדף), שם יש אפשרות לקבל לינק לסלולארי שתומך בגלישה באינטרנט. זה אפשרי לכל פורום, אבל אין את כל ה"הטבות" שיש בגלישה ממחשב (הוספת לינקים, תמונות, ויש עוד אפשרויות שחסומות). תוכל לשאול על כך בפורום המשוב (ובטח יש לזה מדריך איפשהו בתפוז).

D: מאיפה בדיוק תודיף תמונות בפלא?!

ואאל"ט(P=) אפשר לשים לינקים.. חוץ מזה שזה ממש איטי זה פשוט ביותר..

יאיר B

New member
בסמארטפון אפשר לשמור תמונות

במיוחד באלו שעובבדים על MS MOBILE (או איך שהם קוראים למערכת שלהם, אני איש של פאלם...). אני מניח שניתן להעלות את התמונות הללו לפורום (או שלא...).

בימינו בכל פלאפון עם צבע אפשר לשמור

תמונות אבל לא ידוע לי שיש גישה למונות שבמכשיר תוך כדי גלישה באינטרנט..

maayanw20

New member
אני קצת לא יכולה לחכות

וגם לי ממש לא נוח לכתוב דרך הפלאפון ולא הייתי עושה את זה אבל זאת קצת בעיה לחכות שאני אחזור הבייתה מכיוון שאני סוגרת 21 בבסיס ושבוע הבא אחותי טסה לארה"ב אז זאת הזדמנות בשבילי לקנות נגן חדש, מי יודע מתי תהיה לי עוד הזדמנות... בכל מקרה, לא יצא לי לראות אם מישהו רשם ביקורת על הנגן המדובר (טושיבה למי ששכח) לפני שנמחקו ההודעות אז אם תוכלו לרשום שוב זה יהיה נהדר... THANKS AGAIN ג€ושוב מתנצלת על ההצפה שהייתה...

meidos

New member
אני דווקא ממליץ על תושיבה

שקלתי לקנות אותו לפני שהזמנתי את ה-h10. אולם הוא לא היה אצלי ביד, אבל התרשמתי לטובה מהביקורות עליו ב-c-net וב- mp3.com

matke

New member
למה את לא מעריצה דגולה של האיפוד.?

הוא נגן מעולה. אני לא מבין למה משמיצים אותו כל כך בפורום.

Claw of Death

New member
נראה לי שזה בגלל הקטע

עם הסוללה שכל פעם שמטעינים אותה אז זמן העבודה שלה יורד יותר ויותר ואחרי שהיא נהרסת קניית סוללה חדשה דורשת הרבה כסף. תקנו אותי אם אני טועה.

matke

New member
אמממ

כך זה סוללות נטענות. אף פעם לא החלפת סוללה לפלאפון? גם הסוללה של הטושיבה תיגמר באיזה שהוא שלב ואני לא מאמין שהיא תמצא חדשה. ולאיפוד זה עולה 30 דולר.

matke

New member
חחחח../images/Emo6.gif

דווקא דרך פורמים נחמדים למינהם

למעלה