שאלה לי: מה לובשים הזאטוטים לשינה?

שאלה לי: מה לובשים הזאטוטים לשינה?

נראה לי שאנחנו מלבישים את בילי קצת יותר מידי (כמובן שזה גם תלוי בגיל). בילי בת שנה וחודשיים +, ולובשת גופיה ארוכה ומעל בייבי גרו (ככה קוראים לזה?) פלנל. חם לא???

tonti

New member
שלום גם לך נסיכתי!

כמה שאני מתגעגעת. אני מתה. אצלנו אין משהו קבוע. מה שיוצא. לפעמים שכבה אחת (ואז אני כל הלילה קמה לכסות אותו) ולפעמים 2.

נשמי

New member
לילך../images/Emo25.gif נראה לי קצת חם מידי...

אפילו אני שנטדעת בפולניותי המוגברת...(ואני ממש לא פולניה) מלבישה לשגב באקלים הירושלמי שכבה אחת עבה - בגד גוף ועליו או מכנס ארוך עם רגלית אם לא ממש קר או ביביגרו ארוך מכותנה... מה שלמוכן חוץ מזה ממש התגעגענו איזה כיף של פורום אני ממש לא מצאתי את עצמי אצל השכנים.... נשיקות לבילי

shirka

New member
וזה בדיוק מה שאנחנו מלבישים את

נועה ללילה. (היא עדין ישנה עם שמיכה עבה)

טוטי30

New member
תופסת טרמפ - חם לו בלילה, מה עושים?

רועי בן 4 חודשים וחצי כבר, כלומר הוא יכול לשלוט בחום הגוף שלו לא רע בכלל. קורה שהוא מתבכיין בלילה, בלי להתעורר אפילו, וכשאני בודקת מה הסיפור, אני מגלה שהגב שלו רטוב וגם הסדין שעליו הוא שוכב. משמע - חם לו. אז מה? שניתן לו לישון בלי בגדים? שנוותר על השמיכה (כבר עברנו לדקה יותר)? פיג'מה מה, פיג'מה מה, פיג'ה פיג'ה פיג'ממממהההה ממממהההה

שושי @:-)

New member
אורית בת 8 חודשים

ואני עכשיו מלבישה אותה, בגופית טיקטקים פלנל+מכנסונים ולפעמים אני שמה מעל בגד טריקו ולפעמים לא. היא עדיין ישנה עם שמיכת פוך אבל אנחנו מי-ם אז עדיין קר פה בערבים. אתמול קניתי לה גופיה קצרה טיקטקים לימים יותר חמים. אני מסכימה שזה נושא שמעסיק אותי כל יום מחדש

אני מתבשלת בחולצה

ומיקה ישנה עם אוברול בלי רגלים שרוול ארוך ועליו מכנס טנינג ... על הכל שמיכת פוך שעפה באמצע הלילה....

ברוריהה

New member
לוטן מינימליסטית יותר ...

היא ישנה עם בייביגרו וזהו. ובלילות חמים יותר עם חיתול וחולצה ...

יובל ישנה עם גופיית פלנל ארוכה תיק

תקים ובייבי גרו עם רגליות מפלנל דק ועדיין עם שמיכה אמצע.

עדי 4

New member
טל ישנה עם בגד מטריקו ארוך

היא מעיפה את השמיכה ואני כל הזמן מכסה אותה.

בייביגרו מכותנה וזהו!

היא מכוסה בשמיכה דקה ובשמיכה עבה, וזה בגלל שהיא זורקת את השמיכה העבה, אז לפחות שתשאר הדקה. אני כבר התייאשתי מלנסות להלביש אותה שכבה יותר ממני. חם לה כל הזמן והיא בוכה בלילה מרוב שהיא מזיעה. אני עם הפוך לידה קופאת והיא עם שמיכה דקה ומבסוטה!

ronnieyuval

New member
תלוי במזג האויר

מעולם לא הלבשתי אותה יותר משכבה אחת ללילה. אם קריר אז פיג'מה עבה יותר - נגיד פלנל או פוטר. אם חם יותר אז או פיג'מה ארוכה ודקה, או קצרה אם באמת ממש חם. לי נראה שאת קצת מרתיחה את בילי...

Vicky H

New member
יובל ישן עם

גופיית תיקתקים ארוכה, מעליה ביבי גרו, ועם שמיכת חורף. אבל זו לא חוכמה כי החדר שלו קצת קריר בעונה הזו...

dafdaf

New member
בייבי-גרו או פיג'מה מכותנה

ועם קר אז בייבי-גרו או פיג'מה מפלנל

למעלה