שאלה לי עליכם

איב 1

New member
שאלה לי עליכם

אתם בטח יודעים שאני בהריון וגרה כעת עם חבר שלי שהיה פעם חבר שלי ונפרדנו כי לא הסתדרנו. אני מפחדת להנשא לו מכיוום שאני לא יודעת עדיין אם אני מוכנה לחיות איתו. יש לי חברה שהתחתנה בקפריסין וכשהגיעה לארץ היא לא נרשמה במשרד הפנים (או איפה שזה לא יהיה) וכשהיא ובעלה נפרדו הם לא היו צריכים להתגרש אלא פשוט להפרד. חשבתי גם אני להתחתן ככה. שמעתי שגירושים דרך בית דין רבני הם קשים וקראתי ב``מעריב`` כתבה על אישה דתייה שבעלה אנס אותה ובית הדין הרבני הכריח אותם לעשות שלום בית בלי קשר לזה שהיא לא מוכנה לחיות איתו יותר. אני מפחדת מזה ולא רוצה להסתבכך בבית הדין. כמובן שאני מקווה שלא נגיע לשם. הייתי רוצה להתחתן ולהיות נשואה. מה אתם אומרים - להתחתן בקפריסין ואחרי זה בארץ (מותר בכלל?) או לא להיות נשואה ורק עוד כמה שנים להתחתן? איב

קרני

New member
איב יקרה...

את כותבת, ונראה כי את עדיין לא שלמה עם ההחלטות שלך, ושאת לא ממש ששה להתחתן וגם לא עם אב הילד... אם יש לך זמן להחליט, תמשיכי לחשוב מה את רוצה לעשות עם החיים שלך ולהגיע להחלטה שתהיי שלמה איתה. אם אין לך כל כך הרבה זמן להחליט ואת נתונה תחת לחץ מסויים, לכי על חתונה אזרחית בקפריסין. הכי קל ובטוח עבורך... תחשבי על הילד שלך ועל סיטואציית החיים שאת רוצה להכניס אותו אליה... יקירה, החלטות קשות עומדות בפנייך... רק את יודעת מה את רוצה, ואם לא תפחדי להגיד את זה בקול רם, את תמשיכי להסתובב סביב הזנב של עצמך... מאחלת לך הצלחה ומקווה שאם תחפשי כתף תומכת תדעי איפה אני... יום טוב חמודה @ @ J U

למעלה