שאלה לי

דגיגון

New member
שאלה לי../images/Emo10.gif

שלום לכולם אני אוהב ליצור דברים מעץ ,מגבס , מחמר למרות שאן לי תנור אני מיבש אותם וצובע (האם ניתן למכור עבודות בלי לשרוף בתנור ) האם יש לכם רעיונות שאפשר ליצור בחומרים אחרים (למרות שאן לי ניסיון אבל יש לי ידים לעבודות מהסוג הזה ) .

sigaliot

New member
פעם קניתי חימר

שמתייבש באוויר , יש כמה סוגי חימר וכל סוג מיועד למשהו אחר...אפילו הצבעים שונים. אני לא ממש יודעת להסביר כי לא התעמקתי בנושא , פיסלתי תקופה מאוד קצרה , אבל יש לציין שהחימר מתייבש באמת באוויר ולא נסדק ולא נשבר....(עד שבעלי מנקה אבק ומפיל על הרצפה!)

osni

New member
דאס

דאס או פימו. דאס מתייבש באויר החופשי וניתן לצבוע אותו בצבעי אקרלי. פימו אין צורך לצבוע כי הוא מגיע בכל מיני צבעים אבל צריך לאפות בתנור. החסרון של הפימו וגם קצת של הדאס שהם יקרים לפיסול עבודות גדולות. אם הפיסול בוער ומדגדג את אצבעותיך חפש חוג לקרמיקה. זה מה שקרה לי לפני שנתיים ומאז אני מפסלת אצל מישהי שגם מספקת צבעים וגם שורפת עבודות. אם אתה מאזור ת"א אשמח לתת את הטלפון שלה בהצלחה

ABABI SHARON

New member
תשובה לי

למכור עבודת חימר לא שרופה אפשר רק לפריירים. בוא ננסה משהו אחר. אתה יכול לעבוד עם החומרים האחרים שהציעו לך ולצפותם באקרליק. יש גונים מתכתים מאד מענינים. בזמנו השתמשתי בלבן כאשר הוספתי אליו גונים לא מתכתיים ועל ידי זה גם הם נהיו מתכתיים. נסה "ללכלך" את העבודות בחול ים או חצץ, ורמיקוליט או חצץ של אקוריום. הדרך ליצירתיות לדעתי לחפש ולהסתכל לכל הכוונים.

למעלה