שאלה לי

מלאכיית

New member
שאלה לי ../images/Emo13.gif

דבר ראשון שלום לכולם, אני חדשה פה, כבר כמה זמן שאני מציצה פה והיום החלטתי לכתוב גם הודעה. יש לי שאלה בקשר למריחת לק, אני לא כזאת מבינה בזה ואני חושבת שפה אני אמצא את התשובה. אז ככה, יש לי ציפורניים חזקות, אני לא אוכלת אותן, הבעיה היחידה שלי היא שתמיד שאני מורחת לק (וניסיתי כמה סוגים שונים של לקים) תוך יום, יום וחצי גג הם מתחילים להתקלף. מה אני יכולה לעשות? תודה רבה לעונות, חג שמח!! D:

RUTHIE1

New member
איך ומה את שמה לפני ואחרי?

את שמה משהו מעל, משהו מתחת ללק?

מלאכיית

New member
לא, אני רק מורחת את הלק..

אני לא בטוחה שזה ישנה משו אם אני ישים משהו מעל הלק. ניראלי שזה פשוט משו בציפורן..

RUTHIE1

New member
ברח...

אני שמה מייבש וגם חומר מונע קילוף. אם אני לא שמה כלום, הגימור גם נראה מכוער (ללא ברק כמו שאני אוהבת) וגם יתקלף תוך יום.

מלאכיית

New member
אם את אומרת, אני מאמינה את הרי יותר מבינה-

סתם זאת הייתה מחשב שלי על הציפורן. אבל אני ינסה ויגיד לך. תודה רבה!! וחג שמח!

RUTHIE1

New member
אני ממש לא יותר מבינה מכ"א אחרת

פשוט מספרת לך מנסיוני האישי. לגבי מוצרים - מה שאני משתמשת זה: בסיס - HARD AS NAILS של סאלי הנסן - קניתי בסופר פארם מייבש - SEC'N'DRY של אורלי (נקנה באפריל) או סש ויט (לא זוכרת איך כותבים...לא יודעת האם נמכר בארץ, אני החלפתי עם מישהי...) טופ מונע קילוף - WON'T CHIP של אורלי (נקנה באפריל)

RUTHIE1

New member
נכון...והרבה פעמים מעליו עוד שכבת טופ

העמידות אצלי מזנתק פתאום ל-4-5 ימים ככה...ואני לא מאלה שאוהבות להחליף לק כל יומיים...

רוני325

New member
באמת?? אפילו לא בקצוות? גם אני מחליפה לק פעם

בשבוע. לא ידעתי שאפשר לשים כ"כ הרבה שכבות חשבתי כל המוסיף גורע... ננסה את זה גם.

RUTHIE1

New member
שמתי לק פעם אחרונה ביום רביעי שעבר

והיום הוא התחיל להתקלף מעט בקצוות ממש (מ"מ כזה, אפילו פחות ברובן). יכול להיות שהיום או מחר אוריד אותו...

Ultra marine

New member
אני מסתכלת עליך כאן ואת נראית לי חיוורת...

לקח לי זמן לקלוט שבפורום הזה את לא אדומה

Ultra marine

New member
אם זה משהו בציפורן כדאי להכין את הציפורן ללק.

דבר ראשון אחרי שאת מסירה את הלק, שטפי ידיים מרחי עם צמר גפן מעט כוהל על הציפורן (מוריד את השומניות הטבעית של הציפורן) אחרי זה, שימי בסיס שעוזר "להדביק" את הלק יותר טוב. אם אני לא שמה אותו הלק מתקלף בחתיכות.. אחרי הבסיס שימי את הלק (אני שמה 2 שכבות אבל זה עניין של העדפה, אני אוהבת לקים אטומים לחלוטין) אחרי הלק כדאי לשים גם שכבה עליונה של מייבש שגם השכבה הזאת עוזרת לעמידות של הלק. וכמובן עוזרת לייבש את הלק יותר מהר. נסי את כל השלבים האלה ותראי אם הלק עמיד עליך יותר. מעבר לזה, יש לקים עמידים יותר ועמידים פחות. קחי גם את זה בחשבון.

מלאכיית

New member
תודה רבה!!! רק עוד שאלה קטנה

אתן יכולות אולי להמליץ לי איזה "בסיס" לשים לפני הלק, ואיזה שכבה עליונה של מייבש? ואיפה ניתן לקנות זאת? אני ינסה את כל השלבים ויחזור לעדכן איך יצא. תודה רבה!! חג שמח!

Ultra marine

New member
חג שמח!

אני משתמשת כרגע בבסיס ומייבש של חברת Seche לומר את האמת אני "פסדר" איתם. לפני זה היה לי בסיס ומייבש של Essie ואני חושבת שהוא יותר טוב לי מהנוכחי. יש הרבה מוצרים בארץ שאני לא רוכשת (הסיבות מגוונות) אבל תוכלי לדפדף אחורה בפורום ולראות המלצות לבסיס ומייבש (טופ קואט). אולי כדאי לבדוק המלצות ל"אורלי" ו/או "תפוח". אם את רוצה להזמין מחו"ל את יכולה דרך האתר של טרנסדיז'יין www.transdesign.com לדעתי המחירים הרבה יותר שפויים.

למעלה