שאלה לי

Pete Best

New member
שאלה לי ../images/Emo13.gif

תהיתי לעצמי איך בהופעות של רוג'ר לפעמים יש מסך רגיל מאחוריו, ולפעמים את הגלגל המגניב? >< ועוד שאלה-למישו יש את התמונה הזאת (יענו של סיד) אבל את המקורית?

flowerboy69

New member
לא זכור לי שווטרס מופיע עם מסך

ה"ירח" שאיתו הופיעו הפלויד בשנות ה90 ולפני כן.בדרך כלל המסך מרובע ומדובר בכמה מסכים. לגבי התמונה של סיד היא מופיעה בכמה ספרים ומקומות אחרים.

Pete Best

New member
התכוונתי לגלגל הזה-

http://mitkadem.homestead.com/files/events/rogerwaters2006/neveshalom/57panoramastage.1400x427.nissim.benarie.haifa.JPG

The Walrus

New member
בסיבוב ההופעות הנוכחי

ווטרס משתמש במסך רגיל במהלך הסט הראשון, ובמהלך הסט השני (dark side of the moon) הוא משתמש במסך העגול (mr. screen, כמו שפ"פ קראו לו).

Pete Best

New member
ולאן נעלם המסך העגול בחלק הראשון?

(חוץ מזה שגם ב in the flash, ship הוא משתמש בעגול. ובהדרן גם במסך וגם בעגול) או שאני טועה..?

The Walrus

New member
צודק

כנראה זה פשוט חלק ככה חלק ככה, כאשר כל הדארק סייד הוא עגול. אני מניח שהוא עושה את זה משיקולים של הדרך שבה צולמו הסרטים שהוא מקרין.

The Walrus

New member
השאלה הייתה

למה הוא לא משתמש בו בכל השירים (לדוגמה בפלצ'ר ממוריאל הום, סט דה קונטרולס ושיין און).

CrazySheep1

New member
רק אני חשבתי עד היום

שהגלגל העגול זה הוא בעצם הירח של dark side ? אם הזיכרון שלי לא מטעה אותי הם (פינק פלויד) תמיד מפעילים אותו רק בדארק סיד.

Anuerysm

New member
גם באין דה פלש רוג'ר השתמש

ובמשך כל פולס וגם בטור של אנימלז השתמשו בו אפילו שהיו רק שני שירים של דארק סייד

The Walrus

New member
זהו Mr. Screen

ופ"פ משתמשים בו בהרבה יותר מדארק סייד (כל פולס, כל האנימלס טור, וכו').

The Walrus

New member
השאלה הייתה

למה הוא לא משתמש בו בכל השירים (לדוגמה בפלצ'ר ממוריאל הום, סט דה קונטרולס ושיין און).

Pete Best

New member
אבל זה משגע אותי כל פעם שאני רואה

שירים מההופעה!! לאן הוא נעלם כשלא משתמשים בו? (הגלגל, כמובן)

Pete Best

New member
אבל לא רואים אותו אף פעם

כשהמסך נמצא, ולא רואים אותו יורד/עולה. חוץ מזה שבהדרן למשל יש את שתייהם. והמסך הגדול קבוע ולא זז.

Anuerysm

New member
אם היית בהופעה

היית רואה שלפני שרוג'ר עלה לבמה לפעמים היו מעלים ומורידים את המסך המרובע ככה שהוא מסתיר את העיגול הזה זה עסק די מהיר הריבוע שיורד, אז כל פעם ששיר מסתיים ויש חושך, מורידים או מעלים אותו מהר

בקשר לשאלה השנייה

אני לא זוכר שראיתי תמונה כזאת. הרבה פעמים משרטטים\מציירים פרצופים בלי תמונות, מתוך הזיכרון, כך שיכול להיות שהציור לא מבסוסס על איזושהי תמונה.

Pete Best

New member
האמת שבדיוק היום מצאתי משו במקרה

את התמונה, אבל לא על המסך.. חחח וזה נראה אמיתי לגמרי. בכל מקרה תודה

למעלה