שאלה לי
למי שמתמצאת בחוק

עינבלית

New member
שאלה לי../images/Emo32.gifלמי שמתמצאת בחוק

אם מישהו אילץ אותי לבצע עסקת ויזה תחת איומים- וביצעתי את העסקב כי האיומים הפחידו אותי- האם אפשר לבטל אותה? היום בצהריים, שתיים ועשרה, שלפשטונדה, עם כאב ראש וצרבת איומה ובאמצע שנת הצהריים הנכספת- צלצל בפעמון הרועש של הדלת איש של הכבלים והסביר לי שלמרות שאנו מנותקים מהם משנת 2001 יש להם סיגנל שיש לנו כבלים ולכן אם לא אשלם 176 ש"ח בהתייבות לחודש- הוא משאיר לי חוב של מעל 50 אלף שקלים ושאם לא אשלם אותו זה יגיע לבית משפט, לא משנה שאני לא משתמשת בכבלים. כאב ראש צרבת עייפות תהומית נבהלתי. למרות אין להם קייס, ההגיון לא עבד ונבהלתי וחתמתי לחודש, ויזה. עכשיו- מה עושים? איך מבטלים את הנעשה? הרי זה חוזה תחת איומים!? יש עצות?

nubi

New member
אם יש חברה שאני מתעבת

זו הכבלים. השירות שלהם מחריד! אני לא חושבת שיש לך ברירה אלא לקחת עו"ד שינסה להוציא אותך מזה. מנסיון שלי-הם אטומים לגמרי. רק דרך בית משפט תוכלי להוציא מהם משהו.

T noki

New member
להתקשר לויזה ולנסות לבטל

חוץ מזה לא נשמע לי חוקי - את בטוחה שזה היה באמת נציג של הכבלים או שזה מישהו שניסה לעבוד עליכם ולהוציא ממך כסף? אם תתקשרי לויזה ותגידי שחתמת אבל את חושבת שזה מישהו שניסה לעבוד עלייך ואת מבקשת לבטל - אולי זה יעבוד (ואולי זה גם נכון, לכי תדעי). לא נשמע סביר מה שהוא אמר. תתקשרי לנציג של הכבלים , תשמעי זועמת ותבקשי באסרטיביות לדבר עם המנהל הבכיר ביותר. ממש לא נשמע הגיוני.

mummy

New member
סיפור מזעזע אבל גם בלי איומים מגיע

לך לבטל כל עסקה שעשית באשראי. תיאורטית את בכלל לא צריכה לפנות לכבלים, מספיק לפנות לחברת האשראי להסביר שהתחרטת לנמק למה ובד"כ זה מספיק. א-ב-ל אני חייבת לומר שכל הסיפור הזה נשמע תמוה ואני במקומך הייתי מיד פונה קודם כל למוקד השירות של הכבלים, לברר באופן ספציפי על אותו סוכן שהגיע אליך, ולנסות להבין מה בדיוק עומד מאחרי הסיפור המוזר הזה. אולי תגיעי למישהו שיוכל להסביר ולפתור את זה מולם. והכי חשוב, שתדעי אם זה באמת מישהו שקשור לחברת הכבלים או נוכל. בכל מקרה, ובלי קשר לתשובה שתקבלי מהכבלים, אם אני במקומך - מיד כשאני סוגרת את הטלפון עם הכבלים, הייתי מתקשרת לחברת האשראי ומספרת גם להם את הסיפור. מנסה לוודא איתם אם זה משהו שמוכר להם. אם אכן מדובר בנוכלות, את בטוח לא היחידה שנפלה לידיהם. במקרה כזה, חובה שמיד תבטלי את הכרטיס כי מהרגע שהוא יצא מהבית שלך, המספר שלך כבר שימש לרכישות בכל רחבי העולם...

yaelia

New member
נשמע על הפנים

לא נשמע לי סיפור אמין כל כך, הכסלים לא מופיעים סתם ככה בפתח הבית וגובים כספים. כדאי לך לברר היטב היטב מה קרה שם בדיוק ולבטל את מה שחתמת עליו דרך ויזה כמה שיותר מהר. תמשיכי לעדכן.

blue4u2

New member
המלצה../images/Emo70.gif

כדאי לך לכתוב את הודעתך הנ"ל בפורום משפטי של תפוז. ברמה האישית נראה לי שאת קורבן של מעשה הונאה. אם כמו שהמליצו לך יסתבר שחברת הכבלים לא שלחה אלייך כל נציג - רוצי והגישי תלונה במשטרה (מקווה שיש לך איזה עותק של הניירות שחתמת עליהם ואולי שם יש פרטים על הנוכל...) ובכל מקרה אני ממליצה בחום להתייעץ עם עו"ד.

עינבלית

New member
עדכון-האיש חזר הביתה

ו-אנחנו לא מחוברים לכבלים. אני באמת לא מבינה בזה- אבל אין לנו כבלים, למרות שכביכול היו אמורים להיות. זה כן היה נציג של חברת הכבלים זה חוזה אמיתי שחתמתי עליו תחת איומים על משהו שאני באמת לא הבנתי (טמבל) בעלי דיבר איתם הרבה אתמול, בשרות של HOT והם הודו כי יתכן ונעשתה טעות אך לא חזרו אלינו עדיין. בינתיים- הכסף שולם הטלויזיה לא קולטת כבלים (אולי כי ניתקו אותנו לפני 4 שנים!) ואני סתם טמבלית.

קודם תתקשרי לויזה

הם ישלחו לך טופס של ביטול עסקה באשראי אני לא מוצאת כרגע את החוק אבל יש אפשרות תוך 14 יום להתחרט. אז קודם כל תבטלי אח"כ תתקשרי לכבלים ותצעקי עליהם ותגידי להם שזו חוצפה ושהם צריכים לפצות אותך... חצופים!!!!!!!!!

את לא טמבלית

את אשה הרה ועייפה. לגטימי לחלוטין וזה יכל לקרות לכל אחת מאיתנו. את צריכה לדבר עם המנהל ובמקביל לבטל עם ויזה את התשלום שחתמת עליו. ובאשר לנציג - חתיכת בן אלף! ככה לא מתייחסים ללקוח!!
נשיקות לכולכן

עינבלית

New member
תודה יקירתי...

העניין סודר. עבדו עלי והם הודו בזה. רק חבל על כל העצבים ששרפתי בעניין.

נועה ו

New member
עינבלית קרה לנו את אותו הדבר בדיוק!

אז קודם כל , הירגעי ודבר ראשון תבטלי את הויזה , יש לך זכות כזו נדמה לי 30 יום מביצוע העיסקה. דבר שני , תכתבי מכתב חריף להוט על הבריונות המגעילה שלהם . עלינו איימו באותה הצורה בדיוק , אבל לא לקחו בחשבון שגרנו בדירה שכורה ובדיוק היינו הדיירים החדשים אז.

קרה לי מקרה דומה

כתבתי מכתב חריף לממונה על פניות הציבור במשרד התקשורת (יש כזה דבר. בטח תוכלי למצוא את הכתובת באתר של משרד התקשורת). שלחתי העתק לחברת הכבלים ומאותו יום ירדו מאיתנו. בהצלחה!

למעלה