שאלה לי
ותסלחו לי על הקריזה

שאלה לי ../images/Emo46.gifותסלחו לי על הקריזה

אתמול ב msn עלה לי טריילר על סרט חדש בכיכובו של רוברט דה נירו על סרט אימה חדש שעומד לצאת והתקציר הוא על ביתו הקטנה שממציאה לעצמה חבר דמיוני כשמסתבר שהוא לא דמיוני. סרט אימה באיכות טובה (רוברט דה נירו לא?) ואני מנסה למצוא את השם (מה שלהערכתי עדיין לא נבנה לו שם בעברית) ולקרוא על הסרט ולא מוצאת בשום מקום. מישהו יכול לעזור? (רק אל תשלחו אותי לקאזה, כי שם אין)

כן כן כן תודה רבה../images/Emo24.gif

ראיתי גם השרשור למטה וראיתי שוב את הטריילר. חולת סרטי אימה שכמותי. חחחחחחחהההההההההההה

Aimee

New member
אגב דה נירו זה לא בהכרח איכות

היה לו את הסרט god sent על זוג שהילד שלהם מת ודה נירו הרופא עושה להם שכפול גנטי של הילד (אגב זה לא ספויילר זה מופיע בטריילרים), וזה היה סרט- באמת אחד הגרועים. כל הסרט נבנה מתח כזה של וואי וואי מה הולך להתגלות זה הולך להיות עצום זה הולך להיות פשוט מעולה, והסוף כזה צפוי ובנאלי ונגמר כמו סרט אימה סוג ד' של האייטיז.

אימה לא חייבת להתחבר לבנאלי וטפשי

אימה בשביל באמת להפחיד צריכה להיות חדה, ברורה וחכמה. לי למשל לקח לראות את "נבואת איש העש" לפחות שלושה פעמים בכדי ב א מ ת לפחד מהסרט. בהתחלה אנחנו צמאים רק לפחד בפעם השניה סופגים מסרים ורק בפעם השלישית מבינים את העלילה. נשמע דבילי? אולי אבל כך בוני סרט איכותי. וכך גם ב god sent

Aimee

New member
לא הייתי צמאה לפחד

הייתי צמאה לעניין, לאיכות. ולא היה. בניגוד אלייך אין לי את הכוח או הזמן לראות סרט שאכזב אותי עוד פעמיים.

ברור שאת את האכזבה קשה להוריד

מהפעם הראשונה. גם אני עשיתי איקס מוחלט על כל מיני סרטים שמתיימרים להיות "מפחידים" ולא "סיפקו" את הסחורה. הכל עניין של טעם. אותי למשל סרטי צ'קי הצחיקו בטירוף ולאו דווקא הפחידו.

nati 911

New member
ראיתי תסרט הזה...

הוא סרט ממש יפה ומעניין... והוא בכלל לא מפחיד

למעלה