שאלה לי

שאלה לי../images/Emo9.gif

באילו מחנויות היד שנייה בת"א קונים דיסקים משומשים? כאילו, הם קונים דיסקים מאנשים? האם יש כאלה שמביאות זיכוי?

ifat28

New member
חנות האוזן השלישית בקינג גורג'

קונות דיסקים ותקליטים מאנשים, אבל אל תצפי לתמורה גבוהה מדי, בד"כ במקרה הטוב תקבלי 20 ש"ח על דיסק.

arielbbb

New member
המשך- יש גם את:

חור בשחור,ליד כיכר דיזנגוף. וגם את קדמת עדן ברחוב דיזנגוף קצת אחרי הכיכר. וגם את חור בשחור שבהמשך המלך גורג פונים שמאלה. -לגבי האוזן ה-3- ממוצע של זיכוי דיסק עומד על 7 ש"ח.. 15 גג.לא 20

arielbbb

New member
תיקון-

ליד הכיכר זה נקרא אופ דה רקורד. חור בשחור זה רק ליד קינג גורג. אם אני לא טועה יש לך גם בקישורים שבפורום כתובות.

ifat28

New member
לאריאל- לגבי האוזן השלישית

קרה שקיבלתי זיכוי של 20 ש"ח, נכון שזה לא קורה תמיד. אבל על חלק מהדיסקים ניתן לקבל זיכוי כזה.

arielbbb

New member
כן,רק שזה נדיר מאוד.פעם אפילו

קיבלתי זיכוי של 70 ש"ח על דיסק נדיר.

jester56

New member
מעניין...

היתה לי הרגשה ששמעתי בתגובות שלכם צליל אכזבה או תלונה (ותקנו אותי אם אני טועה) אבל באמת סתם בשביל הסקרנות כאחד שגם קונה הרבה משומשים כמה הייתם מצפים לקבל על דיסק משומש שאתם מוכרים ? קחו בחשבון שהחנות צריכה למכור אותו הלאה....במחיר מציאותי אני לא מדבר על נדירים ויוצאים מן הכלל .

gellerj

New member
תלוי גם במצב הדיסק

אבל לי לדוגמה יש בבית, או - כמה רבה הבושה, 7 דיסקים (כל הדיסקוגרפיה למעשה) מקוריים של ריקי מרטין. כמו שניתן להבין, לא ממש שמעתי אותם, והם במצב שהיה נקרא "כחדש", אם היינו צריכים להגיע למונחים כאלו. אני לא מוכן בשום אופן למכור דיסקים שעלו 60-80 ש"ח בשליש או רבע מחיר. כבר עדיף לשמור אותם לשם האוסף מאשר לעשות עליהם כלום כסף. מילא, אם היו 7 דיסקים של אמנים שונים, אבל דיסקוגרפיה שלמה - לא חבל? הכי מעצבן בזה שאחר כך החנות תשים עליהם תווית של "כחדש" (בדיוק כך), ותמכור אותם ב40 או 50, שזה מחיר גבוה מאוד אבל עדיין נמוך ממה שמציעים אותם בטאואר רקורדס.

למעלה