שאלה לי

לי לי3

New member
שאלה לי

אני מבקשת אם אפשר לבדוק עבורי מסר- מתחבטת בעניין מציאת בית, כל נושא השפע והכסף-האם הכיוון שאני מפתחת עכשיו נכון לי,יביא לי הצלחה ושפע?האם זה קרוב,או עניין של חודשים רבים. תודה מכל הלב. לי לי

לילי וקוקי יקרות

תיקשור מרחוק ככה אינו מדוייק. כיוון שאתן לא מכווננות באותו רגע כשאני מתקשרת - לקבל עזרה. אז קחו בחשבון. דבר שני - כדי לקבל תשובה מעשית עד כמה שניתן צריך לרדת לפרטים. לשאול ספציפית. למשל "האם התחום של אדריכלות נכון לי?" וכדומה. קוקי - אשמח לתקשר עבורך אבל תני שאלה ספציפית

לי לי3

New member
הילה שלום

תודה על מה שאת יכולה להעביר לי. ספציפית-האם אמצא או איך בית להשכרה ואסגור חוזה בשבועיים הקרובים? יוצאת לדרך עצמאית במקום שכירה-האם אחווה הצלחה ושפע בזה? תודה רבה...

לילי

הבית: עלייך להחליט קודם מה את מחפשת בדיוק. לשבת ולכתוב: בית כזה וכזה באזור כזה וכזה - כל הפרטים לדיוקם. בלי ספק. לא מתוך חוסר אמונה שזה לא יתממש, אלא ממש מה שאת צריכה. ואז לבקש בלב שזה יגיע אלייך. באותו יום ממש לחפש. אינטרנט זה כלי טוב עבורך כעת. זה יסתדר - ייתכן שיהיה עיכוב - של כמה ימים אבל זה יסתדר - תוכלי לבקש עוד כמה ימים היכן שאת נמצאת. עבודה: כרגע מתקבל שיש שם בנייה של האמון שלך בעצמך. צריך לעשות עבודה על האמון הזה

לי לי3

New member
להילה

תודה רבה על ההכוונה. מעריכה מאוד את הזמן והתשובה שלך.

cookimonster

New member
היי הילה

מאחר ואני מתקשה לנסח שאלה, אתמול בלילה חלמתי על משהו והייתי מאוד רוצה לדעת אם זה חלום נבואי (ואם יש טווח של זמן להתגשמות), לפני השינה ביקשתי מהמדריך שלי שיראה לי דברים בתמונות שאני יכולה לזכור ואכן היה לי חלום מאוד ברור אגב, יש לי 2 שאלות קצת יותר כלליות עבורך: את יכולה לדעת מה השם של מדריך של מישהו אחר? איך אפשר לדעת אם מישהו הוא ילד אינדיגו?

קוקי - אני יכולה

לשאול שם של מדריך - אבל אין לכך משמעות וזנ עשוי להיות לא מדוייק. חשוב שהאדם עצמו ייחשף לזה - זה חלק מתהליך הפתחות לתיקשור ובניית סוג של "מערכת יחסים" עם המלאך המדריך. ילדי אינדיגו - לא מאמינה בלתייג אותם. ואם תדעי שמישהו הוא כזה - מה זה ייתן?

למעלה