שאלה לי

bigbadjoe

New member
שאלה לי

מישהו יודע מה האתר של יריד יום קומיקס חינם? ומתי הוא ? אני גם אשמח לאתר או מקום שבו אפשר למצוא מיצוי של מידע על חוברות הקומיקס כמו סופרמן, בטמן, ספיידרמן בשנים האחרונות כי נוצר לי חור עצום ואני רוצה להתעדכן...... בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה תעזרו לי !!!!! !!!!! !!!!! !!!!!

ogmios

New member
עד שקומיקס וירקות יגיעו לכן

אני אתן לינק קטן:

CNV

New member
תודה ogmios שענית במקומנו.

ובקיצור: 23 במאי, קניון אילון, שעות 10:00 בבוקר עד 23:00 בלילה אנחנו מקיימים דוכן לכבוד יום קומיקס חינם. מה יהיה? מאות חוברות חדשות וישנות (כידוע אצלנו אין מחירים גבוהים יותר ל Back Issues, לדוגמא, Ultimate Spider-Man#17 שיצא לפני כשלושה חודשים עולה 12.5שקל בדיוק כמו Ultimate Spider-Man#21 שיצא החודש) וכמובן מבחר לא קטן של חוברות חינם. נשמח לראותכם, צוות קומיקס וירקות.

תנסה את קומיקום

קומיקום זאת חברה חדשה שמוכרת בארץ קומיקסים, והתמחות שלהם היא Back issues כדי מאוד לבדוק. יש קישור כמובן למטה. חנן

bigbadjoe

New member
תודה ! אבל

חוץ מהיריד התכוונתי כששאלתי על אתרי תקצירים לאתרים שמספרים מה בעצם קרה בחוברות האחרונות. פעם מצאתי אתר כזה על סופרמן אבל אני לא זוכר את הכתובת......

giri

New member
תקצירים של קומיקס

אפשר למצוא באתרים של החברות הגדולות שמוציאות אותם (DC ומארוול). באתר הבית שלהן אפשר למצוא קישורון נחמד לאופציה שנקראת VIRTUAL BACK ISSUES. לא לכל הסדרות יש מופע בפרוייקט הזה, אבל לחלק מהן יש. לסופרמן נדמה לי שיש אבל רק של השנה האחרונה או משהו כזה. לגבי X-MEN וספיידרמן יש מגוון גדול יותר שהולך אחורה ממש כמה שנים... תנסה, ואם לא אז יש גם את האתרים הפרטיים והקטנים של "חובבי סופרמן" אין דרך אחרת קלה יותר.

למעלה