שאלה לי מישהו יכול להגיד לי איך אני מגיעה לג´פטו פאב אם אני באה מכיוון הצ´ק פוסט?
מ ממררבב New member 18/5/02 #1 שאלה לי מישהו יכול להגיד לי איך אני מגיעה לג´פטו פאב אם אני באה מכיוון הצ´ק פוסט?
ר רינת24 New member 18/5/02 #2 אז ככה ............ בצומת קרית אתה פונים שמולה ( מתחת לגשר ) נוסעים לכיוון מערב איפה שיש מנהרה מתחת לפסי רכבת לא נכנסים למנהרה אלה בכביש השרות מצד שמול וזה יוצא שם מצד ימין יש שם ליד חנות צמיגים או משהוא כזה בילוי נעים.
אז ככה ............ בצומת קרית אתה פונים שמולה ( מתחת לגשר ) נוסעים לכיוון מערב איפה שיש מנהרה מתחת לפסי רכבת לא נכנסים למנהרה אלה בכביש השרות מצד שמול וזה יוצא שם מצד ימין יש שם ליד חנות צמיגים או משהוא כזה בילוי נעים.
ה הפיקולו החיפאי New member 19/5/02 #3 דרך אחרת... עולה על גשר פז ויורדת לכביש החדש (לא כביש 58) נוסעת עד טכני ושם את ממשיכה ישר עד הסוף. ואת מגיעה לאיזור הנכון. למרות שהדרך שלרינת24 יותר קצרה...
דרך אחרת... עולה על גשר פז ויורדת לכביש החדש (לא כביש 58) נוסעת עד טכני ושם את ממשיכה ישר עד הסוף. ואת מגיעה לאיזור הנכון. למרות שהדרך שלרינת24 יותר קצרה...
מ ממררבב New member 19/5/02 #4 תודה על העזרה איזה נחמד שכולם עוזרים אחד לשני. נסענו די על עיוור אבל בסוף מצאנו את זה והיה סבבה, מקום מומלץ
תודה על העזרה איזה נחמד שכולם עוזרים אחד לשני. נסענו די על עיוור אבל בסוף מצאנו את זה והיה סבבה, מקום מומלץ