שאלה לי

שאלה לי

שלום אני חובש רפואת חירום ואני מעוניין להיצטרף לארגון איחוד הצלה או הצלה ישראל אני לא ממש יודע מה הבדל בינהם אבל מה שאני רוצה להיות בעצם זה כונן האם מישהו יכול לעזור לי למצוא את האחראי כוננים שלהם שאני יוכל לברר פרטים לגבי החובות והזכויות שלי ואיך אני מיצטרף. תודה מראש.

tapuach

New member
מאיפה אתה ?

ההבדל בין "הצלה ישראל" ל"איחוד הצלה" הוא מבחינת אזורים, הצלה ישראל פועלים באזורים מסויימים (נניח ת"א,.. אני לא כל כך בקיא במיקומים שלהם ... ) ואיחוד הצלה פועלים בערים אחרות כמו ירושלים, פתח תקווה וכו' .. בנוסף לנ"ל יש גם את הצלה דרום, שזה בעצם מד"א לכיש ונגב, מאזורי נחל שורק (מחלף נחשונים?) עד אילת אם אני לא טועה. שלושת הארגונים הם אותו דבר, רק כביכול מתחרים אחד של השני. למיטב ידיעתי, כל אחד מהארגונים מספק מכשירי מירס, אפודים וכו' כל מתנדב בארגונים הללו הינו חובש כונן מד"א.

תודה על התשובה אבל זה לא מספיק

אני מאזור הצפון נהריה אבל אני נמצא הרבה בדרכים במקומות שונים אני חובש רפואת חירום קורס שסיימתי במדא ובין היתר אני גם מתנדב אני מעוניין לקבל מספר טלפון או כול דבר שיעזור לי ליצור קשר עם האחראי על הארגון שנמצא באזור שלי ואני יברר איך למה וכה מיצטרפים.

afiksambol

New member
ארגוני ההצלה והחירום

חיפוש קצר ברשת יניב לך את כל המידע. "איחוד הצלה" הוא ארגון חדש (יחסית) שהוקם בידי פורשי "הצלה ישראל" ומאז קיים מאבק בין שני הארגונים. כניסה לכל אחד מאתרי הארגונים (שבאופן מפתיע מתמקדים בקהל שאינו דובר עברית ומתנהלים באנגלית בלבד) והקלקה של לשונית צור קשר (או Contact Us) יתנו לך את מספרי הטלפון והכתובות של אנשי הקשר המתאימים לענות על שאלותייך. מקווה שעכשיו זה כן מספיק...

למעלה