שאלה לי..

שאלה לי..

שלום לכולכם.. יש לי שאלה שמטרידה אותי. אני חולת סכרת נעורים כבר 7 חודשים. אני מאוד רציתי להצטרף לקורס מד"א- ז"א באופן מקצועי, אבל נאמר לי שלא אוכל מפאת מחלתי. השאלה שלי היא האם ניתן לפנות לגורמים מוסמכים ולערער על ההחלטה? האם ההחלטה הינה גורפת לכל חולי הסכרת או שיש לי סיכוי להציק מסמכים לגבי האיזון שלי ומצבי הבריאותי ועדיין להתקבל לקורס? כל תשובה תתקבל בברכה. נ.ב: כרגע אני בטודנטית לריפוי בעיסוק, אך החלום שלי הוא לעבוד בתור פרמדיק באמבולנס.

גלגולX

New member
אני יודע ש...

ישנה בעיה עם מחלתך מפני שהיפו באמצע מקרה יכול להביא את הצוות לטיפול כפול, גם במקרה שאליו הוזעקתם וגם בחולה סכרת, לכן אני יודע שזה מגביל את האפשרויות להתקבל (במיוחד לקורס פראמדיקים). אני לא יודע אם פנייה לגורם כזה או אחר תגרום לך להתקבל מפני שזה נהלים שעל פיהם עובדים... אבל תנסי אין לך מה להפסיד...

sbenzvi

New member
לא קלה היא הדרך...

באשר לעבודה במד"א אני מאמינה שהמצב די אבוד, אולם לעבור קורס זה כבר משהו אחר. אני אישית מכירה אדם עם תלסמיה שלא הצליח להתקבל לקורס במד"א אך הצליח להתקבל כסטודנט מן המניין לרפואת חירום באוניברסיטת בן-גוריון. אני מבינה שגם זה עלה לו במאמצים רבים (ואולי אפילו במספר צוים מבית משפט). להעסיק אותו - אני לא מאמינה שיעסיקו אותו כל כך בקלות. במקרה הכי גרוע תמיד תוכלי לנסות לפנות לבג"צ. בכל אופן, בהצלחה.

למעלה