שאלה לי

ליה1234

New member
שאלה לי

האם בחורה עדינה ורגועה שמעולם לא נגעה בזבוב, שהשתכרה יום אחד בצורה קשה ותוך כדי שכרות הרביצה לבחור., האם היא נקראת בחורה אלימה שצריכה טיפול והאם זאת עילה להגשת תלונה במשטרה ומה הדין לגבי אותו מקרה שקורה רק עם גבר.

לא יודעת אם עילה לתלונה במשטרה

אבל בהחלט עילה לטיפול. אלכוהול לא גורם לאלימות. לכל היותר הוא רק "טריגר" כדי להוציא החוצה את האלימות שכבר הייתה קיימת באותו אדם ששתה, גם אם לפני השתיה היא לא התבטאה כלפי חוץ. לגבי השאלה מה הדין לגבי אותו מקרה רק עם גבר, לא ברור, מה השאלה? למה שזה יהיה שונה?

שלום ליה

נשמע מדבריך שאת לא מקבלת ואפילו כועסת על ההתייחסות אל אותה בחורה ועל המעשה האלים החד פעמי. אני לא חושבת שמעשה אלים חד פעמי צריך לגרום להדבקת תווית של אדם אלים.אך האם מעשה אלים חד פעמי יכול להוות עילה לתלונה במשטרה? התשובה היא כן. כמובן שהתשובה היא אותה תשובה גם אם היה מדובר בגבר.(יש הטוענים, לעתים בצדק, שיש נטיה לרשויות אף להחמיר בהתייחסות למעשים אלימים של גברים). השתכרות המלווה באובדן שליטה עצמית היא תופעה קשה ומסוכנת. אני חושבת שזה הנושא העיקרי שעולה מתוך סיפרך ועליו נכון להפנות את הזרקור.הכעס, לדעתי, מסיט את תשומת הלב מהדבר העיקרי.

למעלה