שאלה לי...

אנהלה

New member
שאלה לי... מכנסי 3/4 אין או אאוט? כפכפים תנכיות אין או אאוט? אני רוצה לקנות נעליים לתיכון, מה אתם אומרים על אדידס קלאסיק? וחוץ מזה, איזה עוד נעליים לקנות, אני רוצה איזה סנדל חמוד ליום יום או איזה כפכפים שאפשר לבוא איתם לבצפר עצה.........

Saucy Girl

New member
לפי הסיכומים של חברי הפורום הכתבות הרדודות בעיתונים, התמונות המגוונות בעיתוני הנוער, הסלבסב. מכנסי 3/4 אאוט!!! נעליים תנכיות, זה אאוט, כי הם שטוחות, היום הכל על עקב או פלטפורמה דק וגבוה, ולא גס. חוצמזה, שאני ממש ממש לא מסמפטת אותם. ולגבי הנעליים, אשאיר את השאלה הזו לשאר חברי הפורום. אני מקווה שעזרתי.../images/Emo140.gif

Adi15

New member
תגובעעעעע../images/Emo26.gif מכנסי 3/4 ../images/Emo26.gif אין ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif כפכפים תנכיות ../images/Emo26.gif אאוט לדעתי...../images/Emo31.gif הייתה תקופה שהם היו ממש אין אבל עכשיו כבר רואים אותם פחות.... ../images/Emo10.gif אדידס קלאסיק../images/Emo26.gif לדעתי תמויד אין ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif הכי יפות והכי נוחות בעולם.... וגם מתאים עם מלא דברים....וגם יש בצבעים נורא יפים...

חברההההההה!!!!!!!חכו רגע...... אנוש :)ברוכה הבאה מותק:)את קרן.... מכנסי 3/4 אאוט גמור..... כפכפים תנכיות...הכי אין שבעולם........ אדידס קלאסיק?בואנה בובה זה יפה סוף.....

LiA n

New member
ואם .... ...מקפלים ג'ינס אבל פחות מ-3/4 אז זה אאוט?

מאיה1983

New member
מסכימה אדידס חמוד נורא גם אני אוהבת אבל חכי לחורף לא? קצת חם עכשיו לנעליים לא?

אין...נעליים בסגנון שול. (עם חולם) מכירים? כפכף עץ עם אבזם מתכת גדול. נעל שעושה קלאפ-קלאפ-קלאפ כשיורדים במדרגות, ומעצבנת את אבא שלי... מאוד אופנתית. חפשו בשינקין בביג טום לדוגמה. יש גם באפלו על פלטפורמה נמוכה יחסית (הזאת המעוגלת) מאוד יפה ויחסית יקר. תמצאי גם בשינקין (בבהונות) או בשבעת הכוכבים/ארנה הרצליה. האדידס ה"אולד סקול" נראה כאילו תמיד ישארו באופנה (או שמא?) תקני, מה איכפת לך? (רק תזכרי שזה לא מי יודע מה מיוחד. אני לא מכירה אחד/ת שאין לו/ה)

למעלה