שאלה לי

lulyK

New member
האם זה מתאים מבחינת תאריכים?

כי זה נשמע כמו הדבר האמיתי. אם כי עד כמה שאני יודעת ביוץ קורה בד"כ בצד אחד. אולי אני טועה...

lulyK

New member
סליחה על השאלה שאולי נשמעת

קצת מפגרת... אבל איך את יודעת שהיה איחור של 19 יום? עד אותו מחזור, היה לך מחזור סדיר, כל X ימים? פשוט ממה שאני מתרשמת, חצי שנה אחרי הפסקת הגלולות יש עדיין אופצית השתוללות, ואז אין בעצם "איחורים", כי אין מחזור סדיר. מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי

שאלתך ממש רחוקה מלהיות מפגרת

אני אנסה להסביר את עצמי הפסקתי את הגלולות לאחר המחזור האחרון שלי שהיה בספטמבר לאחר מכן קבלתי לאחר שבועיים משם ככה התנהל המחזור החודשי שלי 26.10.02 23.11.02 24.12.02 14.02.03 ונכון להיום יש איחור קל לכן השאלה שלי זה אולי בעצם המחזור שלי הוא יותר מ32 - יום

lulyK

New member
אולי המחזור שלך עוד מחפש

את מסגרת הזמן הנוחה לו... ואולי כבר יש איחור. אבל לפי התאריכים האלה, אם הביוץ שלך הוא היום, אז המחזור הנוכחי שלך אמור להיות של 37 יום... אז הכאב הזה יכול להיות גם כאב ביוץ, גם כאב שמבשר את המחזור, גם כאב של תחילת הריון, וגם סתם כאב... אני מאד התלהבתי ממדידת חום השחר בדיוק מהסיבה הזו: קצת יותר תחושת שליטה (מדומה) על מה שקורה

שהו שהשיטה של חום השחר מאוד

טובה הבעיה היא שנסעתי ולכן לא יכולתי להשתמש בשיטה הזו בקביעות לכן מה שנותר לי כעת זה רק לחכות למחזור ואז להתחיל מהתחלה לכיוון הפעם הבאה

מעיןבר

New member
הי ליאת! טוב לראות אותך פה!

מקווה שתהני מהפורום החדש שלנו (חיבוק) לעניין שאלתך - כבר חסכו לי את העבודה וענו לך...

למעלה