שאלה לי.

שאלה לי.

קראתי שני ספרים ראשונים בסדרת "רעמסס" של כריסטיאן ז´אק בעברית. עד כמה שאני יודעת שאר הספרים עדיין לא תורגמו לעברית (ואם זכרוני אינו בוגד בי, יש שבע באנגלית) ומכיוון שאני לא אוהבת לחכות הרבה עד ההמשך( זה כמו לראות טלנובלה או לראות סרט "שר הטבעות", כשהוא בעצם לא ההתחלה -בלי לקרוא את הוביט לפני זה זה לא שווה, ולא הסוף, מכיוון שזהו רק החלק הראשון מתוך טרילוגית שר הטבעות, אבל עקב בחירה מוצלחת של השחקן הראשי, די סלחתי להם על הפספוס
) חיפשתי את שאר הספרים באנגלית ולא מצאתי, אולי כי אני לא יודעת את שמם, אם כי קיוויתי ששם הסדרה ושם הסופר יספיקו, או אולי כי אין אותם בארץ. בכל מקרה, מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם או לפחות את שמות הספרים- פרט לשני ראשונים (רעמסס ורעמסס- מקדש הנצח), שאותם כאמור קראתי בעברית.

friend9

New member
רעמסס

לאנגלית תורגמו לפחות חמישה ספרים. שם המחבר Jacq, Christian ולא כפי שנדפס בטעות בכרך הראשון בעברית. Vol. 1 - The sun of light בעברית:רעמסס Vol. 2 - The eternal temple בעברית: מקדש הנצח Vol. 3 - The battle of Kadesh Vol. 4 - The lady of Abu Simbel Vol. 5 - Under the western acacia כולם יצאו בשנים האחרונות, לכן כדאי לחפש בחנויות המקוונות כמו אמזון.

למעלה