שאלה לי.

DarlingAdam

New member
שאלה לי.

נראה לכם שביום מן הימים ייצאו מהפורום כל אותם שבאו אליו רק כדי לקלל ולצעוק (כנראה דחוף להם להכניס אלימות אל תוך פורום פציפיזם), ותוכל להתקיים פה תרבות פורום עם דיונים מכובדים (אני יודע, יש כמה, אבל יש גם המון צעקות) ואווירה חברתית? לדעתי יש תקווה. מה דעתכם?

Neta558

New member
אני לא פה בשביל לשכנע

אני פה כדי לדון על הנושא עם אנשים שתפיסת עולמם דומה לשלי. יסלחו לי כל אלה שבאים מכיוון אחר במטרה לקיים דיון אמיתי (ולא יסלחו לי אלה שבאו לכאן בלי גרם סליחה או הקשבה בליבם) אבל לא נראה לי שזו צריכה להיות מטרת הפורום. כמובן שדיונים שכאלה הם בלתי נמנעים, אבל לא הייתי רוצה שהם יהוו את רוב הדיונים פה. "להגן" על תפיסת עולמי מול מי שחושב אחרת אני יכולה לעשות עם כמעט כל אחד שאני אפגוש ברחוב, לדון על נושאים בתוך תפיסת עולם זו נראה לי חשוב יותר במסגרת פורום זה.

תראו מה קרה בפורום מרץ...

לדעתי כדאי לכם לעשות דף שאלות ותשובות ולכתוב שם את כל הטיעונים. כך, כל פעם שמישהו יכנס עם קללות תגידו להם לקרוא קודם את המאמרים ושכל התגובות נמצאות שם. אם לא תמצאו פתרון, בסופו של דבר האנשים האלה יציפו את הפורום ובמקום לדבר על דברים חשובים אתם תצטרכו להגן על עצמכם, וזה יהיה כל כך מעייף ומעצבן עד שכולם יעזבו את הפורום. לאנשים המשועממים האלה שמקללים אף פעם לא נמאס ותמיד יבואו עוד....

Mיקי_

New member
אני מאמינה שאחרי שהוא יפסיק להיות

חדשים או במומלצים יעלמו אותם מחרחרי מדון מן האופק היפה שלנו...

תשובה לי.../images/Emo26.gif

קודם כל - גם אם מגיע לפורום מישהו שמתנגד לדרך שלכם - במידה שהוא לא סתם מקלל, ההשתתפות שלו יכולה לתרום לכם לא מעט. דיון רציני יכול גם לשכנע את הצדדים - וגם לחדד להם את האמונות שלהם. חוצמזה, קח בחשבון שאין לאף-אחד בעלות על הגדרות מושגים... יכול להגיע מישהו שמגדיר עצמו כפציפיסט - ויהיו לו ויכוחים כאן עם 99% מאנשי-הפורום. אף-אחד לא אמר שדווקא הדרך שלכם היא הצודקת/הטובה/היעילה כדי להביא לשלום ולהפסקת המלחמות... [למען גילוי נאות - לא דיברתי על עצמי בהקשרים הנ"ל...]

DarlingAdam

New member
צודק לחלוטין.

אבל דיונים מכובדים עם אנשים שהם כן או לא פציפיסטים, זה נחמד ומעניין. בעוד שרוב "הצד שכנגד" בפורום הזה רק שב ואומר שאנחנו מגעילים או מרושעים ושאנחנו צריכים להתבייש - תודה שדיון מרתק לא ייצא מהודעות כאלה :)

מודה גם מודה....../images/Emo26.gif

אבל בעניין הזה אני מסכים עם Mיקי - ברגע שהפורום הזה יפסיק לככב בעמוד הראשי - כמות הקללות תרד... תראה... (תראי?...) אני אכין אתכם נפשית כבר עכשיו...
הודעות של "עוכרי-ישראל! תעופו לאמריקה!" יהיו תמיד... אבל התדירות שלהם תרד משמעותית לרמה שאפשר להתעלם...

izekb1

New member
כל אותם אנשים יצאו מהפורום מתי ש...

הם יתגייסו לצה"ל או יהרגו ב"פלסטין" למען עם ישראל ולמען אלו היושבים בביתהם עם קבוקים וכוס קולה וכותבים בפורום זה או בפורום נניח מתגייסים .. -לא נזוז מאף מילימטר של ארצנו,לא מיהודה לא משומרון ולא מעזה ולא מהגולן.זהו מושכל ראשון של כל עם הנמצא בארצו,הוא אינו נסוג מחלקים של ארצו.זאת אקסיומה שאינה נצרכת הוכחה,ועצם הצורך להוכחה הוא כבר חולשה וסימן למחלה עמוקה.

למעלה