שאלה לי...

shlolit

New member
שאלה לי...

דיפדפתי בפורום בניסיון להבין איך בדיוק דברים הולכים כאן... הצלחתי לנסח שאלה נכנסתי לאתר של הפריסות עשיתי פריסה של 6 קלפים וסיכום אבל לא ידעתי איך משייכים כל קלף למילה ?
תודה לכם :)

צ ל י ל 8

New member
שלום "שלולית" ../images/Emo140.gif

אנא תני רקע לשאלתך וכן את גילך ואמרי מה היית רוצה לדעת. אנו נעזור לך גם בניסוח השאלה וגם בבחירת מספר הקלפים המתאים.

shlolit

New member
מ-ג-נ-י-ב

אני כבר המון חודשים מתלבטת ומתלבטת על בחירת המקצוע שאני רוצה ללמוד ומקום הלימודים בשנה הקרובה... הסיבה להתלבטות הרבה היא כי אני רוצה ללמוד במכללה ולא באוניברסיטה (ואת יכולה לתאר לעצמך את התגובות על כך...
) אני רוצה ללמוד פסיכולוגיה, אני משערת שהשאלה שלי היא אם אני עושה את הבחירה הנכונה במקצוע ובמקום הלימודים. מסובך מדי ?! אני מקווה שלא. אהה...ואני בת 23 תודה - תודה - תודה !

צ ל י ל 8

New member
היי שוב ../images/Emo54.gif

את יכולה לעשות פריסת שאלה: האם כדאי לי ללמוד פסיכולוגיה במכללת .... (תכתבי איזו מכללה) בשנה הבאה? 6 קלפים+קלף סיכום

shlolit

New member
סליחה על הקשיי הבנה שלי :) אבל...

ראיתי שכשהכותבים חוזרים אלייך עם הפריסה הם משייכים כל מילה מתוך השאלה לקלף לכן אני חוזרת לשאלה המקורית שלי איך זה הולך מימין לשמאל להיפך ?

shlolit

New member
היי..הצלחתי :) הנה הפריסה שלי:

האם - נער החרבות כדאי - נער המטבעות לי - ארבעה מטבעות ללמוד פסיכו- יום הדין במכללת העמק - אס הגביעים בשנה הבאה - שמונה מטות וקלף הסיכום - שמונה חרבות ועכשיו תעזרי לי להבין ?

batgalim

New member
ערב טוב שלולית../images/Emo105.gif

האם - נער החרבות כדאי - נער המטבעות לי - ארבעה מטבעות ללמוד פסיכו- יום הדין במכללת העמק - אס הגביעים בשנה הבאה - שמונה מטות וקלף הסיכום - שמונה חרבות עפ"י הפריסה את תהני מאד ללמוד במכללת העמק. את כרגע נמצאת בתקופה לא כ"כ יציבה מבחינתך - תקופה בה יש הרבה היבטים לכל דבר ועל כן חוסר החלטה. את עוברת מדבר לדבר - מחליטה דברים ואח"כ משנה את החלטתך. לגבי כדאיות - את צריכה לשים לב לפרטים הקטנים, לבדוק היטב את כל ההיבטים של לימודים במקום זה - מבחינת מגורים, מבחינה כספית וכו' לפני שאת מגיעה להחלטה סופית. האם את מעוניינת ללמוד במכללה מההיבט החומרי? 4 מטבעות המייצג אותך מראה את קבעון המחשבתי בו את שרויה לגבי נושא זה, ועקשנותך לנוכח דעת הסביבה. המקצוע עצמו - פסיכולוגיה - הוא מקצוע ראוי ויתאים לך, יעורר אותך ויסקרן אותך ללמוד אותו, תרגישי שהענין הלימודי ממלא אותך וגורם לך לסיפוק רב. שנת הלימודים זו תמלא אותך התלהבות ותחושה שהכל פועל עפ"י רצונך. 8 חרבות בסיכום מראה שוב על חוסר בראיית כיוון, לנוכח ריבוי האפשרויות -היכולת לממש לוקה בחסר. הקלף קורא לך להוציא את הדברים לפועל, להתחיל לבצע, ולא לשבת בחיבוק ידיים ולהתלבט. בהצלחה !

למעלה